Big Catch

big-catch-logo4Big Catch är en videoslot som Novomatic har utvecklat åt Greentube. Det har stora likheter med Reel King som ett av Novomatics företag, Astra, har tagit fram. Men spelet har även skillnader i exempelvis bonusspelet som gör att det inte känns helt klonat. Big Catch bjuder dig på en underbar fiskeresa under vattnet där du kan hamna i ett bonusspel som ger dig hela 500 gånger insatsen.

Specialfunktioner

Wildsymboler- I Big Catch finns det endast wildsymboler på hjul tre, fyra och fem. Wildsymbolen föreställer en rosa stjärnfisk och ersätter alla andra symboler. Den största möjliga summan du kan vinna i Big Catch är om du får wildsymbolen på alla tre hjulen, eftersom symbolen blir staplad och fyller upp positionerna både över och under dem.

Bonusspel – Det här bonusspelet är väldigt udda eftersom det inte aktiveras av att du får ett visst antal symboler utan det aktiveras av ljud. Ibland när hjulen stannar hörs det en liten melodi, och om du har turen att få höra samma melodi på alla hjulen kommer du till bonusspelet. Om du inte skulle märka att samma melodi spelas kommer du ändå att märka när bonusspelet aktiveras eftersom hjulen börjar fyllas med vatten.

När hjulen är helt täckta är det dags för dig att gå på en fisketur. Det finns åtta fiskar i olika storlekar att fånga, men tyvärr finns det även en gammal stövel. En större fisk ger dig en större vinst och kan vara allt från en gång insatsen för den minsta fisken till 100 gånger insatsen för en Monster-fisk eller hela 500 gånger för ”Prize Catch!”. Oavsett om du får upp stöveln eller vinner 500 gånger vad du har satsat är bonusspelet avslutat, men i det senare fallet gör det förstås inget.

Big Catch innehåller även en Gamble-funktion, vilket är vanligt förekommande i videoslots. I den funktionen har du valet att sätta dina vinstpengar på spel. Gamble-funktionen förekommer även under bonusspelet. Om du inte vill sätta dina vinstpengar på spel är det bara att ignorera Gamble-knappen och trycka på Spin för att spela vidare.

Något som däremot är ovanligt är att Big Catch har en Lucky loser-funktion. När du får upp sjöjungfrun, som är symbolen kopplad till den, så får du ett hemlighetsfullt pris. Då har du sedan möjligheten att gambla vidare med, men har även möjligheten att låta bli.big-catch-slot3

Sammanfattning av Big Catch slot

Big Catch kommer att locka även dig som inte har det minsta intresse av att fiska. Grafiken och ljudet som Novomatic har åstadkommit är minst sagt imponerande och gör att spelkänslan blir riktigt bra. Spelet har en medelhög återbetalning till spelarna, vilket gör att stora vinster är klart möjliga. Inte minst gäller det under bonusspelet där småpengar kan förvandlas till betydligt större summor. Big Catch är definitivt värt att testa och vem vet, kanske ändrar du till och med din åsikt om fiske i allmänhet.

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.