Win a Days Dream Catcher slot

Om du har letat efter en slot med magiskt tema i indianstil så kommer du att bli mycket glad över sloten Dream Catcher. En dream catcher är samma sak som en drömfångare. Det här är en rund cirkel med trådar som påminner lite om ett spindelnät. Tanken är att drömfångaren ska fånga in bra drömmar eller tvärtom låta de som inte är så bra fastna innan de når dig. Att skapa ett spel på denna indianska tradition känns som en fullträff. Win a Days Dream Catcher slot är väl värd att satsa på. Den är vacker och inspirerande. Vem vet, kanske kommer några spelomgångar hjälpa dig att drömma söta drömmar på natten…

En drömfångare fångar drömmar

En drömfångare ses som ett magiskt föremål som man ska hänga vid sin sovplats. Du kan till exempel fästa den i taket vid din säng. Ursprungstanken med drömfångaren är att den kommer att samla onda drömmar så att du slipper uppleva den. Det sägs att nordamerikanska ojibwastammen var först med drömfångarna men idag så tillverkas de på olika håll i världen.

Anledningen till att man kan se drömfångaren som en bra metod att få fina drömmar på är att den har ett litet hål där drömmar kan glida igenom. Där sitter det en sten eller pärla som är till för att locka till sig bra drömmar. Varför mardrömmar inte attraheras av vackra stenar och pärlor är en bra fråga men inget du behöver bekymra dig om då du gör dig redo att snurra på Dream Catcher sloten…

Dream Catcher sloten från Win a Day

Det här är en rätt så standard spelautomat som lanserades år 2014. Den har 5 hjul och så 12 vinstlinjer. Det finns viktiga funktioner som autoplay med vilken du kan ställa in ett antal spelomgångar i förväg. Om du inte tycker att det är viktigt att själv snurra igång hjulen så kan det här vara kul. Då kommer du helt enkelt att ställa in din satsningsnivå och sedan låta sloten snurra ett visst antal omgångar automatiskt. Varje omgång kommer att kosta lika mycket, och vinster som du får in med snurren sparas automatiskt för dig.

Dream catcher slot

Spelet har flera viktiga bonusfunktioner vilket gör det extra kul att spela. Det är klart att det inte är så att du kan räkna med vinst på sloten varje gång du spelar. Du ska ha tur för att vinna. Men bonusfunktioner är ändå viktiga eftersom de ger mer nöje och även kan leda till att det blir lättare att få in en vinst.

Symboler och vinster

Det finns lite olika symboler på hjulen. Eftersom temat är nordamerikansk indiankultur så kommer du att se djur som förknippas med denna. Det finns en vacker varg såväl som en örn. Dessutom så kan du se en indianhövding i full skrud och en buffel på hjulen.

Spelkortssymboler syns också. De betalar som vanligt ut lägst vinster. Med joker och dam så får du 25 gånger insats om du lyckas få fram 5 på hjulen. För att det ska hända så ska du givetvis ha en hel del tur. Så är det alltid med slots. Kung och ess kommer att ge lite större vinst. Med dessa symboler så får du 50 gånger insats om du lyckas få fram 5 på hjulen. Med 3 stycken så blir det 5 gånger insats.

Vargen och örnen ger lite mer än spelkorten. De kommer båda att belöna dig med 10 gånger insats om du lyckas få 3 stycken på hjulen på en aktiverad vinstlinje. Med 5 stycken så kommer det att bli 100 gånger insats. Buffeln ger lite mer. Den kommer att ge dig 25 gånger insats om du får 3 stycken på hjulen. Med 5 stycken så gångras din insats med 250 gånger vilket är riktigt bra.

Indianhövdingen ger den allra bästa utbetalningen på spelet. Med 3 stycken så får du 100 gånger insats, med 4 så blir det 250 gånger insats och med 5 så vinner du 500 gånger din insats. Det är den högsta vinsten och givetvis ingenting som händer titt som tätt. Men möjligheten finns och det är verkligen positivt.

Tänk på att en vinstkombination måste gå från vänster till höger och hänga samman på en vinstlinje. Det här märks ut automatiskt så det finns ingen risk för att du skulle missa några vinster!

Viktiga bonusfunktioner på sloten

Du kommer att få en rad viktiga bonussymboler på denna slot. Du kan till exempel få igång bonusspel. Det finns scatter symboler såväl som wilds. Dessutom så har Win a Day lagt in expanding wilds. Det här är wild symboler som då de landar på ett hjul kommer att veckla ut sig. Till sist så täcker wild symbolen hela hjulet. Då blir det bra mycket enkelare att få in vinnande kombinationer.

För att du ska få igång bonusspelet så behöver du 3 bonus scatter symboler. De pryds av drömfångare. I bonusspelet så kommer du att se 3 färgglada drömfångare. Nu gäller det att du väljer rätt. Varje bonusdrömfångare döljer en myntvinst som du kan kamma hem. Har du tur så blir det mer och momentet är mycket spännande.

Win a days dream catcher slot

Summering

Grafiken är snygg, ljudeffekterna behagliga och animationerna mjuka och fina. Win a Days Dream Catcher slot är verkligen en njutning. Du kommer lätt igång med den och skulle du ha tur så kan det absolut bli en bra vinst. Testa sloten på Casumo casino och använd en Casumo bonus för att få spelar mer om du tycker att temat är tilltalande och spännande. På Casumo så vann en lycklig spelare över hundratusen pund på sloten i april 2018!

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.