Välja värdesaker från ditt spelarkonto!

Unnamed

Det kanske inte alltid är lätt att veta hur du ska välja värdesaker när du gör en insättning. Men det är busenkelt. Gör en insättning, välj summan och insättningsmetod och välj en värdesak bland ”valuables” och bekräfta din insättning. Lätt som en plätt för Casumo vill inte att du missar dessa! Inte heller alla nya spel eller free spins-kampanjer. Det är värdesaker det med.

Promoted Reel Races

Varje vecka kommer de, Promoted Reel Races, och med 1 000 euro att lägga till den vanliga vinstsumman på 1 000 euro. Racet går av stapeln klockan 20.00. Torsdag 23 mars och fredag 24 mars så kan du spela på Starburst från NetEnt och söndag 26 mars så kan du spela Prissy Princess från Play’n GO.

Veckans spelsläpp

Jungle Spirit: Call of the Wild från NetEnt
Matsuri  från  Play’n GO

Veckans erbjudanden

Måndag 20 mars och tisdag 21 mars så får du en extra insättningsbonus på 50 % upp till 50 euro.

Fredagen 24 mars och lördagen 25 mars så får du free spins när du gör din första insättning på den gamla hederliga Starburst. Följande gäller för att få free spins.

  • En insättning på 10 euro ger 15 gratissnurr
  • En insättning på 30 euro ger 50 gratissnurr
  • En insättning på 50 euro ger 100 gratissnurr

Söndagens Super Spins

Söndagen kommer som vanligt med Super Spins när du spelar på Casumo. Dessa Super Spins är värda 3 euro och du får dem när du går upp en nivå, med en chans att vinna över 3 000 euro på ett singel snurr.

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.