Uttag och insättningar

Vid ett besök på ett online casino är det förutom spelutbudet vanligtvis betalningsmetoder som är högsta prioritet. Det är viktigt med ett stort och säkert utbud för att försäkra sig som att varje spelare kan hitta ett bekvämt sätt att sköta sina transaktioner. En del föredrar mer traditionella betalningssätt som vanligt betalkort eller banköverföring, medan andra är mer intresserade av att betala med e-plånböcker eller mobilen. Casumo erbjuder en rad olika metoder för alla sina spelare, men det är alltid mest effektivt och bekvämt att välja den insättningsmetod som man även vill använda senare för eventuella uttag.

Vilka insättningsmetoder finns det att välja mellan?

Casumo deposit

Hos Casumo kan alla spelare känna sig trygga med att deras betalningar utförs på absolut bästa sätt och personlig information hanteras säkert. När det gäller insättning finns det flera olika metoder att välja mellan så som VISA eller MasterCard, banköverföring, Skrill, Neteller, Paysafe och Zimpler. Du kan använda alla vanliga banker som exempelvis Handelsbanken, Nordea och Swedbank, men det går precis lika bra med mindre banker. Dock kan det vara bra att veta att mindre banker kan innebära att det tar ett par dagar innan pengarna syns på spelkontot. Med resterande betalningsmetoder kommer pengarna att sättas in direkt. Det finns en avgift på 2,5 % om insättningen utförs med kort, men väljer du en annan metod tillkommer ingen extra kostnad. Läs mer om vad vi har att säga om www.casumo.se på vår startsida.

Vilken metod ska jag välja?

Casumo moneyAtt välja rätt metod kan vara ett svårt beslut, men det beror helt på vad man är bekväm med och vilka förutsättningar man har. E-plånböcker är en väldigt säkert och effektiv metod. Det kan även många gånger vara betydligt snabbare att betala via e-plånböcker än med andra metoder. Att betala med kort är smidigt, men det tillkommer en mindre avgift. Banköverföring är precis som kortbetalning ett smidigt sätt att använda sig av vid betalning på nätet, men beroende på vilken bank som används kan det ta olika lång tid för insättningar och uttag att hanteras. Paysafecard är en förbetald metod som innebär att man varken behöver använda sitt betalkort eller bankkonto. Spelaren kan tanka pengar på kortet och senare betala på utvalda ställen på nätet. Sist men inte minst har vi även mobiltjänster och på Casumo kan man använda sig av Zimpler. Detta betyder att man använder sig av sin mobiltelefon vid betalning och får ett sms med en pinkod innan transaktionen genomförs.

Uttagsmetoder och behandlingstid

Casumo ser alltid till att behandla uttag inom 23 timmar från att begäran kommit in, men det är sällan spelare behöver vänta länge på att processen ska dra igång. Efter det att förfrågan har behandlats kan man förvänta sig att det tar cirka 1-3 dagar innan pengarna är synliga på kontot. Du kan använda samma metoder som vid insättning, det vill säga betalkort, banköverföring, Skrill, Neteller, Paysafe och Zimpler. Mindre banker har längst behandlingstid och e-plånböcker innebär vanligtvis snabb behandling.

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.