Utmaningen är tillbaka

unnamedLängtar du fortfarande efter att få komma bort från den hektiska vardagen? Nu har du återigen chansen då den populära Casumoutmaningen är tillbaka och här för att stanna. Drömresan till en paradisö i Karibien är endast några snurr borta.

Det enda du behöver göra är att se till att fullfölja nästa casinoutmaning. Utmaningen pågår mellan den 11:e mars till den 5: april. Om du lyckas slutföra alla nödvändiga uppdrag med så lite snurr som möjligt har du möjlighet att vinna det åtråvärda första priset. Skulle du inte lyckas nå ända upp så blir du inte lottlös, för de 30 bästa spelarna väntar fina kontantpriser. Välj en nivå utifrån dina egna önskemål och förutsättningar. Välj mellan Lätt, Medel och Svår. För varje nivå väntar olika belöningar och slutpriser.

För att alla kunder ska kunna delta finns olika nivåer som kan passa alla plånböcker. För att klara uppdragen behöver du fullfölja Totalt antal snurr, Totalt antal vinster, Totalt antal vinster i rad, Totalt antal stora vinster och slutligen Totalt antal Mega vinster. Besök Casumo och börja spela. Om du inte är nöjd med din poäng kan du alltid prova igen, det är endast din bästa poäng som räknas.

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.