The Wild Chase

the-wild-chase-logo3Dröm dig bort i filmvärlden där snabba bilar och snabba cash är verklighet. Här flödar diamanter, penning sedlar, exklusiva klockor och dyrbara juveler. Bara för dig och dina kumpaner att plocka upp. Och glöm inte nyckeln till sportbilen, så att ni snabbt kan komma iväg. Polisen är aldrig långt borta. Vilda jakter är naturligtvis en självklarhet i The Wild Chase. Spelet är välgjort med fin grafik och en riktigt snygg layout. Tillverkarna av The Wild Chase heter Quickspin och är ett svenskt företag som utvecklar innovativa, spektakulära och kvalitativa videoslot. De kanske inte är så kända på marknaden än, men de är på väg upp och deras nya spel The Wild Chase vill du verkligen inte missa. The Wild Chase finns att spela på Casumo!

Jakten har börjat

Tillverkarna av The Wild Chase har valt att hålla det enkelt och har inte krånglat till det för spelarna. Därför har spelet fasta vinstlinjer, hela 25 stycken, så att man slipper välja själv. The Wild Chase har tre rader och 5 hjul som snurrar. Bland symbolerna hittar man 4 lyxtjuvar, diamanter, nyckeln till en sportbil, en exklusiv klocka, en diamant ring, och en gammaldags sedelklämma. De bäst betalda symbolerna är såklart lyxtjuvarna. Man behöver 3 till 5 likadana symboler och de ska inte ligga på rad, vilket kommer som en liten överraskning. Rätt som det är har man bara vunnit och det tar ett tag innan man lär sig hur symbolerna ska ligga i förhållande till varandra. En re-spin, om-snurr, aktiveras vid varje vinst och pågår tills man inte kan få mer i vinst. Wildsymbolerna kan användas till vinstkombinationer och för att multiplicera sin vinst, vilket man kan göra upp till 5 gånger.

Spin loss

Varje vinst aktiverar re-spin, vilket betyder att hjulen snurrar igen. Symbolerna, som skapade den vinnande kombinationen, låses fast och snurrar inte. Stannar det en symbol som passar i den redan befintliga kombination, snurrar hjulen igen. Det samma gäller om man får en ny vinnande kombination med en annan vinstlinje. Så här fortsätter det tills det inte dyker upp fler symboler som passar. Får man en wildsymbol i sin vinnande kombination låses denna också vid om-snurren. Wildsymbolen ger möjlighet till många re-spinn och stora vinster, eftersom wildsymbolen fungerar olika på olika vinstlinjer och kan skapa fler unika vinst kombinationer. Wildsymbolerna har även en del i att multiplicera din vinst. Har man en wildsymbol en av sina vinnande kombinationer, multipliceras alla vinster och har man dessutom många re-spinn, kan vinsten bli megastor.

Bonus spinn

Förutom re-spinn och multiplicering av vinsten finns det även bonussymboler i The Wild Chase. Får man tre bonussymboler under en spelomgång öppnas dörren in till det innersta kassavalvet och man får 10 free spins. Till skillnad från vinstkombinationerna och wildsymbolerna låses inte bonussymbolen fast, utan snurrar igen vid nästa spinn. Däremot så sparas den såklart. Vid de 10 free spins, är det större chans att få wildsymboler och multiplicering av sin vinst.the-wild-chase-slot3

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.