Testa Troll Hunters sloten på Casumo!

Man ska hålla sig väl med trollen, inte jaga dem! Det vet vi svenskar, men nu då det finns en så kul slot med detta tema så kan vi ju vara med och snurra. Det är ju inga riktiga troll som skadas! Play n GO har skapat en slot som är både kul och inspirerande. Det är kallt med snötoppar i bakgrunden och så kommer du att se symboler som påminner om Dungeons and Dragons såväl som nätverksspel som Game of Thrones.

Ett innovativt format

Här frångår Play n GO gängse standard med ett format som innebär att du har 5 hjul och 5 rader. Det blir lite som ett bingokort med 25 platser för symboler. När du klickar på den gröna knappen till höger för att snurra på hjulen så kommer symbolerna att falla ner över hjulen. Det snurras alltså inte i egentlig mening.

Ditt jobb är att snurra fram minst 3 av samma sort. När detta sker så kommer vinstkombinationen att registreras och sedan så försvinner den. Den exploderar helt enkelt och då kan andra symboler ramla ner vilket kan leda till nya vinster. Men det kommer inte att fyllas på med nya symboler. Det gör att ett hjul kan stå med tomma platser längre upp tills du snurrar igen.

Casumo slots

Det finns gott om slots med detta format. En annan som fungerar på detta vis är Energoonz som är en storfavorit från Play n GO. Men Troll Hunters är inte elektrisk utan något helt annat. Med bonusspel så finns det mycket att se fram emot då du drar igång spelet!

Så börjar du

Slots är inte svåra att förstå. Även om du här får fler rader än vad som är standard så är det inget som är konstigt. Det finns inga traditionella vinstlinjer. Du ska bara bestämma dig för hur mycket du vill satsa på varje spelomgång. Det går också att ställa in flera omgångar helt automatisk. Detta kallas för autoplay.

När du drar igång sloten så hoppas du förstås att det blir vinst. Det här kommer ju att leda till att symbolerna exploderar så att fler vinstkombinationer kan bli till. Samtidigt som du vinner så ökar spelets multiplikatoreffekt. Det gör att det blir vansinnigt spännande att spela.

Spelets layout är intuitiv. Den gör att du snabbt förstår precis hur du ska satsa. Men det är klart, om du inte vill riskera pengar på att testa så kan du börja med en demoversion som är gratis. Den kan du snurra på utan att ens logga in på Casumo casino.

Grafik som godis

Ibland kan grafik vara lite som godis för ögonen. Play n Go vet hur man skapar slots som är vackra att se på. Här har de format figurer som du blir nyfiken på. Animationer ger det hela mer liv. Ljudeffekterna är inget utöver det vanliga. Men det behövs knappats då grafiken är så tajt.

Utbetalningar på Troll Hunters sloten

En titt på utbetalningstabellen kan få dig att säga att det här inte verkar vara en så lukrativ slot. Men du måste komma ihåg att du här kan få flera vinster på ett snurr. De kan dessutom gångras upp till 5 gånger. Om du skulle lyckas få bort alla symboler efter ett snurr, på grund av att vinster försvinner och nya kan uppstå, så får du ett bonuspris på 200 gånger insats.

Bäst utbetalning blir det med den blonda krigaren. Den är värd 5 gånger insats om det dyker upp 5 stycken. Därefter så är det vikingatjejen som är bäst och så en mörkhårig liten snubbe. Det blir mindre utbetalningar med skallar, kött och örhängen.

Innan du börjar spela på Play n GOs Troll Hunters så ska du notera att wild symboler inte dyker upp hur som helst. Först måste du vinna för att wilds ska skapas. Men sedan så kan det blir wilds på hjulen ofta. Med 5 wild symboler så vinner du 100 gånger insats.

Bonuseffekter på sloten

Bonuseffekterna är enkla och tydliga. Bara det att det går att vinna så pass ofta känns som en bonus. Bakom hjulen så kan du ibland se ordet bonus. Om du lyckas få fram hela ordet så blir det free spins. Det här för onekligen tankarna till bingo.

Casumo Troll Hunters

När det blir free spins så kommer du att snurra på helt nya hjul. Varje symbol är scatter och du behöver fem för att det ska bli vinst. Under free spins så är spelet mer som en vanlig slot. Det kommer inte att finnas wild symboler och inga symboler försvinner. Med 5 eller fler troll så blir det 5 nya free spins. Så kan det hålla på upp till 20 free spins.

Summering

Troll Hunters är ett kul spel som underhåller och ger god spänning. Det har ett fantasifullt tema som även kan ses som humoristiskt. Utbetalningsprocenten på 96.73 % är mycket bra. Det betyder nämligen att spelet kommer att ge tillbaka en mycket stor del av de satsningar som görs på det. När du först kommer igång med 5 x 5 hjul så kanske det verkar lite märkligt men du vänjer dig snabbt.

Bonusspelet är kul och det händer mycket på hjulen. Det här borde vara en slot för de allra flesta. Grafiken är snygg och ljudeffekterna enkla och tillbakalutade. Se dig om efter en Casumo bonus för att få mer spel och njut av Troll Hunters när du får chansen!

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.