Sunny Scoops

sunny-scoops-logo2Den svenska spelutvecklaren Thunderkick har ännu en gång skapat en videoslot som är något annorlunda. Vem kunde tro att det gick att skapa en slot med glass som tema? För Thunderkick verkar dock inga teman vara omöjliga. I den här videosloten ska man bygga glasstrutar med olika smaker och får du till en delikat sådan kan du vinna en hel del.

Sunny Scoops har en enkel spelidé men är trots detta ett mycket underhållande spel. Varje snurr börjar med att tre kulor med glass åker ner i tre tomma strutar. Kommer tre likadana glasskulor samtidigt ner på strutarna blir det vinst. Utöver den ganska enkla idén till vinst får du hjälp av några specialfunktioner; free spins och multiplikatorer.

Ljud och bild

Sunny Scoops är till en hög grad en avskalad videoslot, vilket den kompenserar i viss utsträckning genom att vara mycket färgglad och solig. Man kan även säga att det är en av Thunderkicks specialiteter att göra enkla videoslots. På spelplanen finns det enbart tre hjul med glasstrutar som står på en disk i ett somrigt landskap med ett hav, som gjort för bad, i bakgrunden. Trots den enkla utformningen har man hos Thunderkick lagt mycket omsorg på grafiken som är förnämlig. Bakgrundsmusiken är en en glad melodislinga som är väldigt enkel att börja nynna på.

Spela

Spelplanen på Sunny Scoops är av ett historiskt enkelt slag med bara tre hjul som endast är tre rader höga. Det är den enklaste spelplan man kan tänka sig. Vinstlinjerna är 14 till antalet och de är alla i spel hela tiden. I sin enkelhet så har man hos Thunderkick tagit bort de flesta möjligheterna att justera sina insatser på. Det som återstår att göra är att välja mellan 15 insatsnivåer för att sedan dra igång spelet. Den lägsta insatsen du kan göra är 0,10 euro medan den högsta insatsen ligger på 100 euro.

Bonus och specialeffekter

sunny-scoops-funktionerI den här kategorin ekar det nästan tomt. Det finns inga wilds i Sunny Scoops, inga scatters eller några andra specialsymboler heller för den delen. Trots detta finns det två olika bonusfunktioner, men de triggas igång av de vanliga glassymbolerna.

En av de få bonusfunktionerna är bonushjulet som dras igång då tre likadana glasskulor trillar ner på en och samma strut. Då kommer det fram ett hjul med sex positioner som visar multiplikatorer och en symbol som triggar igång bonusspelet. Två som startar bonusspel och fyra med olika multiplikatorerna X2, X3, X5 och X7. Stannar hjulet på en multiplikator faller din vinst ut och blir multiplicerad med multiplikatorn. Stannar hjulet på en utlösare för bonusspel kommer du in i en free spinsrunda som är specifik för glasstypen som utlöste bonusspelet.

Först vinner du 10 free spins och med lite tur kommer du att få fler gratissnurr allt eftersom du spelar. Chansen till det är stor, då det faller ut en ny free spin varje gång den aktuella symbolen dyker upp. Det är faktiskt lättare än man tror att samla på sig fler free spins då det i free spinsläget endast visas två glassymboler; den som drog igång gratissnurrarna och någon annan som väljs ut slumpmässigt.sunny-scoops-slot1

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.