Stort pengalotteri och massa nya heta spel att upptäcka

unnamed (1)Casumo ligger inte på latsidan utan satsar vidare på ett fartfyllt 2015, många nya spelnyheter från marknadens bästa leverantörer finns redan runt dörren. Först ut är Williams Interactive med sina populära storsäljare Raging Rhino, Zeus III och Spartacus.

Detta fina tillskott kommer självklart firas med stil, redan denna vecka börjar festligheterna med ett tre dagar långt pengalotteri där alla spelare som minst spelar en runda i valfritt Williams Interactive-spel från måndag till onsdag har chansen att vinna €2000.

1:a pris: €1000 rätt in på kontot
2:a-30:e pris: €35 rätt in på ditt kontot

Tips: För att snabbt hitta de nya spelen så skriv in “WMS” i spelväljaren, alternativ kan du titta efter kategorin “nya spel”.

Det enda du behöver göra är alltså att spela ett valfritt Williams Interactive-spel från måndag till onsdag så är du med i utlottningen om €2000. Så här gör du:

1. Logga in.
2. Du kvalificerar dig genom att spela minst en runda i valfritt Williams Interactive-spel från måndag till onsdag.
3. Säg hej till på oss på Facebook och kom gärna med feedback.

Tävlingen gäller från 2015-03-16 kl 00.01 och 2015-03-18 kl. 23:59 och all som spelar ett valfritt Williams Interactive- spel under den här tiden är automatiskt med i utlottningen. Vinst räknas som bonuspengar som med ett omsättningskrav på 10 gånger beloppet. Lyckliga vinnare blir kontaktade på mail innan 17.00 på torsdag och presenteras senare på Facebook.

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.