Spinning Stars – Greentube

spinning-stars-logo4Spinning Stars är en slot med 5 hjul och 10 vinstlinjer och som är utvecklad av Greentube. En spelutvecklare med en stor mängd populära slotar bakom sig redan. Spinning Stars påminner starkt om en klassisk pub-slot, då den använder sig av klassiska fruktsymboler så som vindruvor, körsbär, citroner, plommon, vattenmeloner och apelsiner. Sloten använder sig även av andra välkända symboler som en gyllene bjällra och röda sjuor. Det som gör att Spinning Stars sticker ut från alla andra slotar som använder dessa symboler är funktionen med samma namn som spelet.

Vad erbjuder Spinning Stars

spinning-stars-symboler2Spinning Stars erbjuder wilds, en Spin Star bonus, en snurrande stjärnfunktion samt möjligheten att spela på din vinst för att ge dig chansen att vinna en ännu större summa pengar. De allra flesta spelen som är utvecklade av Greentube erbjuder möjligheten att använda sin vinst som insats med chansen att fördubbla den. Det är ett enkelt sätt att öka spänningen i en slot för dem som föredrar att ta stora risker för att vinna stora vinster.

Jackpott

Jackpotten i Spinning Stars ger hela 500 gånger pengarna, vilket gör att det är en slot som du kan vinna enorma summor pengar på om du spelar med högre insatser. För att vinna jackpotten så behöver du få fem röda sjuor på en aktiverad vinstlinje. Det rekommenderas därför att spela med alla vinstlinjer aktiverade då det skulle vara hjärtskärande att få en vinstkombination som ger jackpotten på en vinstlinje som inte är aktiverad.

Minsta och högsta insatserna

Den minsta tillåtna insatsen är € 0.04 per vinstlinje och den högsta tillåtna insatsen är € 10.00 per vinstlinje. Trots att de röda sjuorna erbjuder den största möjliga vinsten i sloten, och att möjligheten att dubbla sin vinst genom att använda den som insats finns, så är det den snurrande stjärnbonusen som gör att Spinning Stars är en väldigt spännande och underhållande slot att spela på. Spinning Stars har en RTP på 95.11% , vilket är normen för de flesta slotar som finns.

Spinning Stars funktionen

Du aktiverar den snurrande stjärnbonusen genom att få en wildsymbol på det första och femte hjulet samtidigt, det är förövrigt de enda hjulen som du kan få wildsymbolen på. När du lyckas få en symbol på vardera sidan om skärmen så dyker en tredje wildsymbol upp i mitten på det tredje hjulet. Alla symboler runt stjärnan i mitten roterar sedan medurs en gång i taget upp till sju gånger. Eventuella vinster läggs till din vinstsumma efter varje rotering. Efter den sjunde roteringen så försvinner wildsymbolerna och du återgår till det vanliga spelet igen.spinning-stars-slot4

Spinning Stars ser därför ut att vara en vanlig slot vid första ögonkast men när man väl spelar, och först får interagera med den snurrande stjärnfunktionen, så märker man att det är mycket mer än en vanlig slot. Tack vare den klassiska utformningen av symbolerna så är det dock en enkel slot att förstå och det finns inte allt för många krångliga funktioner som distraherar från spelandet.

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.