Snurra loss i reel races på Tiger’s Glory sloten

Den här veckan så kommer det som vanligt att bli reel race på Casumo casino. Vi ska se lite närmre på reel race men först så vill vi belysa att det kommer en ny skön slot till Casumo som du nu kan tävla på. Det handlar om Quickspins Tiger’s Glory slot som är något riktigt rivigt.

Det här är en spelautomat som kan ge dig så mycket. När du spelar på reel race så får du även en fantastisk Casumo bonus på så vis att du kan vinna i spelet samtidigt som du tar hem en jackpott på 2000 euro!

Mer om Tiger’s Glory sloten

Det här är en slot med hög varians som ger dig goda vinstchanser. Tiger’s Glory kommer från Quickspin som numera ägs av gigantiska Playtech-koncernen. Sloten har tagits fram med stor skicklighet och det märks att den bygger på lång erfarenhet av vad vi spelare vill ha. Med ett enda snurr så kan du vinna 13,830 gånger insats! Betänk att du då spelar på ett reel race…

Vi talar alltså om en slot med hög volatilitet och det är rätt så ovanligt för Quickspin slots. Det här är också en egenskap som gör att det blir så kul att tävla på sloten. Spänningen maxas!

Tiger’s Glory sloten handlar om Romarriket. Gladiatorerna underhöll massorna med barbariska fajter mot djur och slavar. Många samlades för att se kamperna mot tigrarna som släpptes in på Kolosseum och det är dessa fajter som du får återuppleva på sloten.

Många fina vinstchanser

På denna slot så finns det många fina symboler och du kan vinna mer med wild. Dessutom så kan du få free spins med scattersymboler. Du får 6 hjul och därmed så ökar möjligheterna till att få in vinstkombinationer. Sloten har 4096 vinstvägar! RTP för spelet ligger på 96.51 % så här finns det verkligen goda utsikter till glada nyheter.

Det går att få upp till 20 freespins och dessutom så kan du se fram emot wildsymboler som har multiplikatoreffekt. Varje snurr är ett otroligt fint äventyr. Mycket tack vare den häftiga grafiken och animationer som med ljudeffekter får dig att leva dig in i en tid som tack och lov är över.

Tävla på reel race på fredag och lördag

På fredag och lördag så kan du tävla på Tiger’s Glory sloten på Casumo reel race. Dessa startar klockan 20.00 och du har chansen att vinna 2000 euro om du har tur. Men även om du inte tar hem jackpotten så lär du få en fantastiskt fin spelupplevelse. Det är något som garanteras med denna nya slot.

Reel race med 2000 euro i potten

Man kan säga att reel race är en form av Casumo bonus för att de ger så mycket mer underhållning. Det finns inga garantier för att du vinner pengar då du deltar i dessa slotsrace men underhållning med råge får du absolut.

Den här veckan så blir det flera promoted reel race där du kan vinna 2000 euro om du får mest poäng. Här är dagarna och slotsen som du ska satsa på för chansen att vinna jackpott samtidigt som du får ett större nöje.

Imorgon tisdag – Epic Joker klockan 20.00

Onsdag – Epic Joker klockan 22.00

Fredag – Tiger’s Glory klockan 20.00

Lördag – Tiger’s Glory klockan 20.00

Söndag – Dragon Maiden klockan 20.00

 

Har du tävlat i reel race på Casumo förr?

Oavsett om du har varit med på Casumo reel race förr eller inte så är det inte så dumt att gå igenom hur dessa fungerar. Till att börja med så ska du veta att det finns ett race var 30:e minut på Casumo. Detta dygnet runt. Du kan alltså i stort sett alltid hoppa på en ny tävling men vi ger dig rådet att vara med då det är en slot som intresserar dig som det tävlas på.

Casumo väljer ut den slot som du kan tävla på. Du snurrar på spelet under den tidsperiod som tävlingen pågår. När du vinner så får du poäng. Du kan också vinna så kallade boosters som ger dig mer poäng snabbare.

Det går att använda en särskild Casumo app för reel race som visar dig hur det går och vem som leder. Men det går förstås också bra att tävla utan denna. Det går inte att fuska och den som vinner kommer alltid att få sin vinst utbetalad till spelkontot.

Intressant om Casumo reel race

  • Casumo har ordnat med fler än 42324 reel race
  • I Casumos reel race så har över 6 miljoner euro betalats ut som vinster
  • I reel racen så har det snurrats över 300 miljoner snurr på slots

Vinsterna på dessa reel race varierar. Varje vecka så kan du delta i promoted reel race som har 2000 euro som vinst. På söndagar så spelas reel race med 1000 euro i potten. Ibland så ger det reel race med mycket mer som vinst. Under vår, sommar och vid jul så kan du tävla om 5000 euro, ibland mer.

Casumo reel races

Söndagens reel race:

18:00: Donuts

19:00: Fat Rabbit

20:00: Dragon Maiden | 2000 euro i potten!

21:00: Jaguar Temple

22:00: Wild Toro

23:00: Reactoonz

Förutom Tiger’s Glory så kommer det några andra nya slots till Casumo denna vecka. Du kan snurra på Wild Country från Greentube, eller varför inte testa roliga Monkey God från Kalamba Gaming. Dessutom så kommer Williams Gorilla Chief 2 att släppas och så kan du snurra loss på Play n GOs Dragon Maiden. Det är som vanligt fullt (kl)ös på Casumo med mycket nytt och många fina race. Var med och hoppas på det bästa!

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.