Snöbolls-kampanj på Casumo samt information när det gäller uttag

Supersnowball

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Casumos snöbolls-kampanj!

Casumos super-snöbolls-kampanj är på ingång. Detta innebär att Casumos julkampanj snart kommer att starta! En dragning per vecka och en vinnare per vecka. Samt vinster upp till 10 000 euro.

Spelare kommer kunna delta i en dragning varje vecka för att ha chansen att vinna otroliga vinster! Pengar, teknik, tropisk safari samt en Harely D. Vill du vinna något utav dessa priser? Se då till att samla fyra stycken snöbollar på en vecka.

Hur gör du?

Snow balls

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

När du som spelare gör en insättning på minst 20 euro så kommer du få en snöboll (du kan bara få en snöboll per dag), när du samlat på dig samtliga snöbollar (fyra stycken) så kommer spelarna automatiskt bli berättigade till den veckovisa dragningen. Casumo ger bort den första snöbollen men resterande finns att hämta när du öppnar nya priskistor.

De dagliga priskistorna

När spelare loggar in på Casumo så kommer de få en priskista i trä varje dag. Denna priskista kommer att innehålla förmåner och fördelar som de kan använda i samband med nästa insättning. Exempelvis så kan spelarna få en insättningsbonus eller free spins på ett specifikt spel. Spelarna har 24 timmar på sig att öppna kistan för att kunna ta del av innehållet!

Vill du tävla i Casumos dragningar som är varje vecka? Då ska inte ta del av belöningarna i priskistorna av trä, utan uppgradera dig då istället! Snöbollarna finns att ta del av i silver, diamant och guld.

Uppgradera din pris-kista

Treasure chest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som spelare kan du givetvis uppgradera din pris-kista, detta innebär att du får ännu bättre belöningar och snöbollar (dessa gör det möjligt att delta i dragningar som är varje vecka). Du kan välja mellan silver, guld och en diamant-kista beroende på hur mycket pengar du satt in.

Silver pris-kista: gör en insättning mellan 20 – 49 euro
Guld pris-kista:
gör en insättning mellan 50 – 99 euro
Diamant pris-kista:
gör en insättning på 100 euro eller mer

Dragningarna äger rum i slutet på veckan. Så första gången du loggar in nästkommande vecka så kommer spelarna ha en gigantisk snöboll som väntar. Om spelarna är berättigad att krossa den stora snöbollen (det vill säga samtliga fyra snöbollar) så kommer de garanterat få belöningar. De kommer också bli informerade om de vann priset för veckan eller inte.

När

Allt kommer ske mellan den 27:e november 2017 fram tills den 16:e januari 2018. Detta innebär alltså 50 dagar med massvis av roligheter (samt sju stycken otroliga vinster).

Vinstkalender:

4:e december: Zanzibar och Tanzania safari
11:e december: 1 x 10 000 euro i kontanter
18:e december: 2018 Harely Davidson Street 750
25:e december: 10 000 euro i kontanter
1:a januari: 1015 digital jukebox sound lelsure
8:e januari: 1 x tech bundle
15:e januari: 10 000 euro i kontanter

Promoted Reel Races

Vad är ett sådant race? Det är precis som det vanliga reel racet som är varje dag klockan 20:00 CET. Skillnaden är att promoted reel races har en saftig prispott på 1 000 euro utöver prissumman.

När: måndag den 20:e – tisdag den 21:e november
Tid: 20:00 CET
Spel: Viking Runecraft – Play’n GO
Vinst: 2 000 euro till vinnaren

När: onsdagen den 22:e november
Tid: 20:00 CET
Spel: Sakura Fortune – Quickspin
Vinst: 2 000 euro till vinnaren

Spel

Kolla in dessa nya och roliga spelen som kommer lanseras under veckan hos Casumo.

Slots o Money | Bet Digital
Not Enough Kittens | Thunderkick
King Tusk | Microgaming
Golden Egypt | IGT
King of Macedonia | IGT
Finn and the Swirly Spin | NetEnt
Reptoids | Yggdrasil
Hugo 2 | Play’n GO

Några spel från Yggdrasil:
Valley of the Gods
Rainbow Ryan

Flera från Greentube:
Music Island
Tres Amigos
Savannah Storm
Extreme

Dragons Mystery 

Kommande kampanjer för de aktiva spelarna

En aktiv spelare är en spelare som spelat för riktiga pengar den senaste månaden eller gjort en insättning.

Viking Runecraft free spins!

Spelare kommer få extra free spins när en insättning görs på Viking Runecraft. Detta gäller måndag den 20:e och tisdag den 21:e november.

– Gör en insättning på 10 euro och få 15 stycken free spins.

– Gör en insättning på 30 euro och få 50 stycken free spins

– Gör en insättning på 50 euro och få 100 free spins.

Extra Free Spins vid insättning!  

Spelare kommer få extra free spins vid insättning på onsdagen den 22:e november, på spelet Sakura Fortune.

– Få 20 free spins vid insättning

Finn and the Swirly Spin Free Spins!

Spelare kommer få extra Free Spins när en insättning görs på fredag den 24:e och lördag den 25:e november. Detta gäller på spelet Finn and the Swirly Spin.

– Gör en insättning på 10 euro och få 15 free spins
– Gör en insättning på 30 euro och få 50 free spins
– Gör en insättning på 50 euro och få 100 free spins

Söndags races!

1 000 euros reel races, varje timme mellan klockan 18:00 och 00.00. Såhär ser spelschemat ut:

18:00 – Starburst
19:00 – Book of Dead
20:00 – Wild Chase
21:00 – Gonzo’s Quest
22:00 – Big Bad Wolf
23:00 – Foxin’ Wins

Jackpottvinst hos CasumoUttag – hur fungerar det och hur lång tid tar det på Casumo

Casumo erbjuder flera valmöjligheter när det kommer till uttag, just för att du som spelare ska kunna välja det sätt som passar dig bäst. Att göra ett uttag efter en vinst är enkelt, det enda du behöver göra är att klicka på ”uttag” när du är inloggad på sajten. Därefter följer du de specifika instruktionerna för att din uttagsförfrågan ska kunna behandlas och godkännas. Det absolut minsta beloppet du kan ta ut är tio euro. Beroende på vilken betalningsmetod du valde vid insättning så rekommenderas det att du väljer samma vid uttag.

Det finns som tidigare nämnt ett flertal betalningsmetoder att välja mellan, klassiska betalkort så som VISA eller MasterCard, men du kan också välja e-plånböcker eller direkt banköverföring. Casumo har som regel att de behandlar samtliga uttag inom 23 timmar, men oftast går det betydligt mycket snabbare än så. När du som spelare gör en uttagsförfrågan så fryser du pengarna och beloppet reserveras fram till dess att uttaget då blir godkänt. När ekonomiavdelningen på Casumo har godkänt uttaget och skickat iväg det så kommer dina pengar finnas på ditt valda konto inom en till tre dagar. Detta beror förstås på vilken betalningsmetod du har valt.

E-plånböckerna så som Skrill och Neteller är de metoder som går snabbast, med dessa får du din vinst utbetald direkt efter godkännande. De andra metoderna tar inte lång tid men som mest kan det dröja upp till ett par bankdagar innan du ser pengarna på ditt konto. Att göra uttag hos Casumo är helt kostnadsfritt vilket innebär att inga eventuella avgifter existerar.

Innan du begär ett uttag är det viktigt att du kontrollerar att samtliga villkor uppfylls, har du exempelvis använt en bonus eller free spins kan det hända att dessa måste omsättas innan ett uttag kan göras. Därför är det viktigt att du kontrollerar att inget ligger och väntar som hindrar dig från att du ska få förfrågan beviljad.

Sammanfattningsvis så är uttagen smidiga på Casumo, de sker generellt snabbt och du kan välja den betalningsmetod som du föredrar att använda. Det finns så väl e-plånböcker att tillgå som traditionella betalkort. Samtliga uttag är dessutom helt gratis vilket innebär att du aldrig behöver betala en dold avgift eller liknande. Uttagsförfrågningar behandlas alltid inom max 23 timmar, detta innebär att Casumo har otroligt snabba transaktioner. Oftast sker dock uttagsförfrågningar betydligt snabbare än 23 timmar.

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.