Skrill – så fungerar det

skrill-logoSkrill/Moneybookers eWallet är en e-plånbok som kan skicka pengar från Moneybookers konto till ett företag som stödjer Skrill (95% av alla företag stöder denna tjänst). Det går även att skicka pengar mellan två privatpersoner för en liten avgift på max 0.5 euro.

Registrering i Skrill

Det finns en gratis registrering på www.skrill.com. Under registreringen ombeds du att ange en e-postadress. Du kan sedan registrera e-postadresser till de nätcasinon som du har spelkonto hos. Säkerställ att du lämnar rätt information och e-postadress.

E-plånbok Skrill

Varje person får bara ha ett konto hos Skrill/Moneybookers. När du registrerar dig ska du ange ett lösenord som du tidigare aldrig använt. Det är viktigt för din säkerhet och för att skydda dina pengar och personuppgifter. Du bör även ändra ditt lösenord med jämna mellanrum.

Hur fungerar Skrill/Moneybookers?

skrill-card1Skrill är en elektronisk plånbok. Det enda du behöver göra är att skicka pengar till plånboken och sedan skicka dem till individer som har registrerat ett konto hos Skrill eller till olika onlineföretag. Du kan även skicka pengar till e-postadresser som ännu inte är registrerade hos Skrill. Det är däremot nödvändigt att skapa ett konto inom 14 dagar efter att pengar är skickade till e-postadressen, annars kommer pengarna att gå tillbaka till avsändaren. Alla pengar till e-plånböcker hos Skrill/Moneybookers skickas via kreditkort eller en banköverföring av pengar.

Att skicka pengar från Skrill i online-företag

Klicka på Skrill på webbplatsen hos ett online-företag, sök efter insättning och ange hur mycket pengar du vill skicka. Då du kommer att omdirigeras via den säkra webbplatsen på Skrill, där du ska ange din e-postadress och lösenord. Pengarna sätts in på ditt konto direkt och du får en bekräftelse. Du kan skickat pengar till alla ägare av Skrill-konto. Skriv bara in rätt e-postadress på hemsidan.

Ta ut pengar via Skrill/Moneybookers

Det är möjligt att ta ut pengar via check, kreditkort eller via banköverföring. Detta är dock inte den tilltänkta användningen av Skrill, vilket kan vara bra att tänka på.

Finns det några avgifter på Skrill?

Insättningar till Skrill-konto:
Kreditkort: 1,9%
Banköverföring: Gratis

Uttag från Skrill/Moneybookers konto:

Kreditkort: 1,80 EUR

Banköverföring: 1,80 EUR

Check: 3.50 EUR

Överföringar till online-företag är oftast gratis. Du bör dock läsa igenom vilka villkor som gäller för det företag du vill betala till då det kan finnas en avgift. Avgiften för att betala till en privatperson är 0,5 euro.

Gränser på Moneybookers

Det finns olika gränser för insättningar och uttag upp till 10 000 euro. Om du är VIP-kund kommer du dock inte att ha några begränsningar för dessa tjänster. Du blir automatiskt VIP-kund om du har ett visst belopp på konot eller har ett högt antal transaktioner. Du kan öka din gräns för transaktioner genom att gå in på avsnittet “Mitt konto” på www.skrill.com och därefter följa instruktionerna som du får. En metod är att Skrill skickar dig en kod som du kan använda för att öka dina transaktionsgränser.skrill-info1

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.