Rekommenderade spel

Vem vill inte vinna ihop lite extra pengar. Här kommer tre rekommenderade som är både underhållande och har bra och högkvalitativ grafik.

Raging Rhino:

Raging rhinoDenna sloten är både rolig och annorlunda då den har den har 6 hjul istället för 5 som är det vanligaste. Den bjuder på hela 4096 sätt att vinna och det finns extrafunktioner som både free spins och wilds. Temat för denna slot är afrikansk vildmark och både bakgrundsbilden, musiken och de tillhörande ljudeffekterna bidrar till härlig stämning. Symbolerna föreställer djur så som krokodiler, leoparder och såklart noshörningen som är den högst betalande symbolen.

Det som är höjdpunkten med sloten är att det finns så många olika sätt att vinna. På grund av detta är den lite dyrare än många andra och det minsta du kan satsa per spin är 4 kronor. Detta gör ju dock att chansen till stor utdelning är större. Du kan också få free spins om en symbol i form av en diamant dyker upp på tre av hjulen. Det finns dessutom en wildsymbol som du känner igen som ett afrikanskt träd som ersätter alla andra symboler. Denna kan dyka upp på de mittersta hjulen och hjälper dig skapa bästa möjliga vinstrad.

Dead or Alive:

Svenska tillverkaren NetEnt tar oss med på ett riktigt spännande äventyr i vilda västern. Här möter vi cowboys och ska ta fast skurkarna mot en stor belöning. Sloten följer det klassiska mönstret med 5 hjul och 3 rader och du kan spela så lite som 0,90 kronor per spin vilket gör att du kan ha mycket nöje för en liten summa pengar. Spelet bjuder på både free spins och en wildsymbol för större chans till storvinster.

Det som gör denna sloten så rolig och populär är free spinsen. Detta får du genom att snurra fram 3 eller flera scattersymboler. Det minsta du kan få är 12 free spins som alltid multipliceras med x 2. Får du en wildsymbol låses den fast på hjulet under alla gratisrundorna. Lyckas du dessutom få en wild på alla hjulen belönas du med ytterligare 5 gratisrundor med minst 5 wild på spelplanen. Det är här du verkligen har chansen att komma upp i höga summor.

Immortal Romance:

Immortal romanceVampyrer har varit populära på senare år och denna sloten från Microgaming följer trenden. Tillverkaren Microgaming bjuder nämligen på en snygg och rolig slot med temat vampyrer. Sloten lanserades redan år 2011 och har varit populär enda sen dess. Spelautomaten följer den klassiska designen med 5 rader och har hela 243 olika sätt att vinna. Den bjuder dessutom på bonusfunktioner som kan ge dig riktiga höga vinster.

Wildsymbolen känner du igen som spelets logo och när den dyker upp dubblas alla dina vinster. Sloten har också en särskild funktion som heter ”Wild Desire Feature”. Detta är en random funktion som gör att upp till alla fem hjulen kan förvandlas till wilds. Förutom detta har den också free spins där du kan låsa upp 4 olika varianter. Du börjar med 10 stycken och kan komma enda upp till 25 stycken.

Letar du fortfarande efter ditt nya favoritspel kan du få mer insperation på vår spelsida!

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.