Recension av sloten Wild North

Det finns otroligt många Casumo slots men det är inte alla som är lika vackra som Wild North från Play n GO. Det här är ett litet mästerverk som kan få dig att flyga iväg i fantasins galna värld. Sloten har placerats utomhus i en kylig miljö. Det snöar lite lätt och på de 5 hjulen så ser du djur som du säkert känner igen.

Många drömmer om att ge sig ut i det vilda i Skandinavien eller Nordamerika. Tanken på att möta en björn är fascinerande. Men det är bra att du inte måste ge dig ut i skogen för att träffa vilda djur. På Play n GOs Wild North så kan du i lugn och ro upptäcka allt det vackra som finns däruppe i de djupa skogarna.

Vackra djur och mer

På hjulen så kommer du att se björnen, rådjur, lodjur, vargar och ugglor. Dessutom så har Play n GO lagt in lite finesser som gör att du kan få ut så mycket spänning av denna slot. Här finns det wild-symboler, mega symboler, respins, random reels, multilplikatorer och plocka-och-vinn-spel. Med 40 vinstlinjer så ökar vinstchanserna. Det blir ett nöje som du sent kommer att glömma…

Börja satsa på Wild North sloten

För att komma igång så ska du ställa in din satsning. Det gör du på kontrollpanelen som finns under hjulen. Här går det att ändra på saker som nivå på satsning. Du kan satsa mycket smått om du vill det. Kom bara ihåg att en vinst med en mindre satsning också blir mindre.

Det spelar ingen roll om du har en vanlig dator eller en mobil enhet. Den här spelautomaten är gjord för att passa olika skärmstorlek. Därmed så kan du ta fram den som spännande nöje på lunchrasten såväl som då du har lite mer tid för casinospel på kvällen.

Bonusspel som tar dig längre

Den här sloten har flera viktiga bonuseffekter. De är till för att öka dina vinstchanser och för att ge dig mer nöje.

Northern Lights bonusspel

Det finns scatter-symboler som pryds av norrsken, eller northern lights som det heter på engelska. Om du får minst 3 stycken av denna symbol på hjulen så kommer bonusspelet att gå igång. Det här är spännande för det betyder också att du får tillgång till minispelen.

Du kommer till ett bonushjul. Hjulet kommer att snurras så att det kan bestämmas vad ditt bonusspel kommer att gå ut på. Här är valen:

The Great Wilderness – Detta spel ger dig 3 free spins där du kommer att spela med 4 x 4 mega symbolerna på hjul 2 till 5.

Wild Lynx – Du får 3 free spins där ett eller två hjul kommer att bestå enbart av wild-symboler.

Running Reindeer – Du får ett free spins där en stacked reindeer symbol finns på hjul 2, 3 och 4. Om du skulle få fram 3 x 3 rutor med renen så blir det ett snurr till.

Savage Bear – Du får ett free spin med en slumpvis multiplikatoreffekt på upp till 30 gånger.

Wolf Pack – Du får ett free spins med 2 x 2 rutor med vargar frusna på hjulen. Fler vargar ger dig ett snurr till.

Eyes Of The Owl – Du får ett free spin med 2 x 2 rutor ugglor frusna på hjulen. Du får fler snurr tills du vinner ett pris.

Wild North Explorer – Skärmen förvandlas till ett 4 x 5 rutnät. Du väljer en ruta för att få fram en kontantvinst, ett djur eller ett stort rött kors som betyder att spelet är över. Om du får fram Great Wilderness eller Wild Lynx symbol så ger det en särskild bonus och rundan är över. Andra djursymboler ger en bonus och så får du möjlighet att välja igen.

Casumo Wild North

Utbetalningar på sloten

Det finns en hel del att vinna på Wild North sloten. Ugglor kan ge dig 112.5 mynt, vargar kan ge 187.5 mynt, björnar upp till 250 mynt, och renen upp till 312.5 mynt. Med lodjuret så kan det bli hela 623 mynt!

Men det är bonusspelet som ger mest vad gäller vinstchanser. Det är laddat med så många möjligheter till vinster att du inte kommer att bli besviken. Hur mycket det blir beror alltid på tur, men Play n GO har verkligen lyckats skapa ett spel som hela tiden öppnar dörren på glänt till något nytt.

Sedan så är det inte så dumt att du får allt detta med mycket små satsningar. Välj satsningar på mellan 0.02 och 50. Du kan till och med testa helt gratis i demoversion till att börja med. Då kommer du förstås inte att vinna på riktigt om det går vägen.

Vägen norrut har aldrig varit coolare

Det här är en slot som många kommer att gilla. Designen är så vacker och inspirerande. Play n GO har också använt sig av fina animationer. En sådan sak som att du ser ett lätt snöfall bakom hjulen gör att det hela känns otroligt levande.

Musiken som spelas i bakgrunden är också fin. Den får mer fart och kraft då du vinner. Det känns lite som att se en äventyrsfilm i ett iskallt klimat. Det är verkligen coolt!

Casumo Play n GO

Med möjlighet till stora vinster och en massa fina effekter så är Play n GOs Wild North slot ett spel som du bör testa. Den finns bland Casumo slots och är mångas favorit. Se till att ljudet är på så att du får känslan av spänning då det går mot vinst. Snurra på och lycka till!

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.