Recension av Quickspins Crystal Queen

Vem är kristalldrottningen? Det kommer du snart att få reda på. När du klickar igång Quickspins Crystal Queen slot så möter du nämligen damen som har en krona på huvudet. Det finns fler intressanta karaktärer på sloten som omges av is och vinter. Här märks det att det är ett svenskt spelföretag som har designat. Bara skandinaver kan ha denna känsla för snö och magi!

Saga och magi på Crystal Queen sloten

Quickspin har använt temat saga för att skapa ett nytt äventyr för spelare som älskar att spela på Casumo slots. Sloten är gjord för att fungera lika bra på en datorskärm som på din mobiltelefon. Det betyder att du kan uppleva magin precis när du har lust för det. Om du har läst sagor så kanske du känner igen temat.

H.C. Andersen skrev ju en saga som hette Snödrottningen och som också har gjorts till film av Disney. På denna slot så kommer du inte att se figurerna från filmen men kopplingen mellan den ursprungliga sagan och sloten är tydlig. Så det är alls inte konstigt att vi får en så skandinavisk känsla då vi snurrar på hjulen.

Något som är väldigt kul med Quickspin slots är att de ofta är interaktiva och det är något som vi ser på deras Crystal Queen slot. Här finns det gott om symboler som kan leda till oväntade resultat med möjligheten till stora vinster.

Kristallklar grafik och frisk musik

Grafiken är klar och vacker. Den påminner dig om en saga i ett landskap fullt av snö. På hjulen så ser du drottningen såväl som en söt flicka och en glad pojke. Det finns också dyrbara saker som en stor juvel som tycks sitta i ett smycke. Nu är det inte så att det förblir vinter spelet igenom. Om du har tur och får free spins så kommer snön snabbt att smälta och då står sloten på en vacker grässlätt där det blommar.

Ljudspåret som hela tiden låter i bakgrunden är nog tänkt att få dig lugn och glad. Men det ska sägas att det kan kännas lite jobbigt i längden. Då kan du använda knappen för att dra ner på volymen eller för att helt stänga av den.

Casumo slots

Börja spela på Crystal Queen

Om du ser på Casumo slots så är det vanligaste att man ställer in satsningar under hjulen. Quickspins slots har också detta upplägg men de skiljer sig en aning från det som du till exempel ser på spelautomaterna från Netent. Till att börja med så kommer du att se 5 hjul med 3 rader. Det finns fler rader ovanför dessa men de är inkapslade i is.

Under hjulen så använder du knapparna för att ställa in din satsning. Du kan också ändra på lite effekter som till exempel hur hjulen snurrar. Det går också att ställa in automatiska spelomgångar så att du slipper klicka på snurraknappen för varje spelomgång. Hur stort du ska satsa är upp till din spelbudget, men kom ihåg att en större satsning också innebär en större vinst om du får in vinnande kombinationer på hjulen.

När du snurrar igång så märker du snabbt att det inte finns traditionella vinstlinjer på denna slot. Du kan få in vinster över hela skärmen. När du vinner så kommer det att leda till att symbolerna som är med i vinstkombinationen försvinner. Nya symboler regnar ner och då kan det bli nya vinster. Dessutom så kommer raderna som är inpackade i is att börja tina. Du får alltså fler rader och då kan det också bli fler vinster.

Som mest så jan det bli 6 rader på skärmen. Med varje extra rad som läggs till så tillkommer det också multiplikatoreffekt på 2, 3 och 5 gånger. Det här ger en spelupplevelse som är extra spännande och som ger dig fler chanser till vinster.

Symboler på sloten

Vi har redan nämnt att spelet har en drottning och så en pojke och en flicka som är prinsen och prinsessan. Men det finns mer att se fram emot. Renen är också en symbol som kan ge större vinster. Dessutom så kan du få fram wilds vilket i grund och botten är jokrar som du kan använda som andra symboler. Spelkorten ger inte så stora vinster men är en viktig del av spelet. Kom ihåg att även vinster med dessa symboler kan låsa upp raderna som ligger i isen ovanför.

Casumo Quickspin slots

Bonuseffekter

Wildsymbolerna gör mer än ger dig fler vinstchanser. De kan också expandera till närliggande platser. Det ökar din chans att få en större vinst på Crystal Queen sloten. Dessutom så finns det en free spins symbol som kan ge dig helt gratis snurr.

När du spelar free spins så kommer alla 6 rader att vara fria från is. Här är det också så att vinnande kombinationer ger utbetalningar åt båda hållen. Lägg ihop detta med multiplikatoreffekten och du inser att det kan bli bra med vinst då du snurrar free spins.

Summering

Det är kyligt och vackert och ibland så blommar det upp och blir sommar. Quickspins Crystal Queen slot är ett nöje som du inte vill missa. Ibland så dyker den upp i en Casumo bonus som reel races men även om du inte får gratis spelomgångar så ska du testa spelet. Det är ett bra val då du tycker att det är viktigt med vacker grafik och ett tema som kittlar fantasin. Du måste förstås komma ihåg att det inte går att garantera vinster på slots. Men om det går vägen så kan det bli en bra peng på Crystal Queen. Det är också något som bidrar till spänningen som du känner då du snurrar på sloten.

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.