Recension av Play n GOs Legacy of Egypt slot

Hur såg det egentligen ut när faraonerna byggde sina pyramider? Det är det många som skulle vilja veta. Play n GO har med Legacy of Egypt sloten skapat en design som bygger både på det vi vet och det som filmer har tutat i oss. Det här är en spelautomat med 5 hjul och 3 rader som bjuder på färgglad design.

Du behöver inte vara såld på slots med Egypten tema för att se charmen i detta spel. Det är spännande att snurra på hjul som har fyllts med mystiska symboler som för tankarna till en helt annan tid och värld. Om det vill sig väl så kan du ta hem en enorm jackpott på 5000 mynt. Multiplicera detta med en hel vanlig satsning och du inser att det kan bli en rejäl slant.

Men det finns mer än pengar att se fram emot då du snurrar på denna slot på Casumo casino, med eller utan Casumo bonus. Det här är en spelautomat som har laddats med viktiga bonuseffekter som ett unikt free spins läge där din puls kommer att öka.

Satsa och vinn på Legacy of Egypt sloten

Play n GO är bra på att designa tydliga spel där du enkelt ser hur du ska satsa. På Legacy of Egypt sloten så behöver du inte fundera så mycket. De 30 vinstlinjerna är fixed. Det betyder att du alltid kommer att spela med alla 30 aktiva. Det här betyder att din satsning kan bli rätt så dyr. Men du kan få ner kostnaden för en spelomgång genom att ställa in myntvärdet så att det blir lägre.

Vi rekommenderar att du leker lite med satsningar i en demoversion. Det är helt gratis och visar dig snabbt hur du kan ställa in en satsning som passar din spelbudget. Under free spins så kan du få multiplikatoreffekt på 10 gånger och då är det inte så dumt om du har lagt en verklig satsning, men skynda långsamt. Det är alltid bättre att vara helt säker på hur en slot fungerar innan du rusar efter de stora vinsterna.

Visuellt imponerande

Det här är en spelautomat som imponerar rent grafiskt. Play n GO vet vad de sysslar med då de tar fram grafik till sina spel. Här kommer du att se spelkort som är så vanligt förekommande på slots oavsett tema. Det finns kort från 10 till ess. Dessutom så ser du figurer som ska föreställa de olika gudar som de gamla egyptierna trodde på.

Det finns till exempel en figur som kallas för Sekhmet och som är symbol för solen. Sobek är krokodilfiguren som för tankarna till lego om du har sett lego-serien med krokodilgubbarna. Du kommer också att se Anubis, Ra, Nilens drottning det vill säga Kleopatra och så högsta hönset Farao.

Casumo Legacy of Egypt

Farao är den symbol som ger de största vinsterna. Han kan belöna dig med 10 gånger insats om du lyckas få 5 stycken på en vinstlinje. Skarabén är wildsymbol. Den är en slags joker som du kan använda som alla andra symboler förutom som scatter. Om du får 5 wildsymboler på en vinstlinje så leder det till en utbetalning på 16.66 gånger insats.

Bonusspel på Legacy of Egypt sloten

Bonusspel är viktiga. Inte bara för att de ger dig chanser till större vinster. Bonusomgångar förlänger ofta nöjet på sloten och de gör att det blir mer spännande att satsa. På Legacy of Egypt så kan du få free spins. Det här händer när du får minst 3 scatterymboler. Scattern är symbolen som pryds av en pyramid. När du får tre stycken så dyker lyckohjulet upp. Detta hjul kommer att avgöra hur många free spins det blir.

Du kan få mellan 3 och 20 stycken. Dessutom så kommer du att få en multiplikator som används under free spins för att dina vinster ska bli större. Den kan som mest landa på 10 gånger.

Om du får 2 scatters under free spins så kan du få nya free spins. Du kommer åter till hjulet och då kan du få mellan 3 och 8 free spins. Men multiplikatoreffekten förändras inte. Den förblir den samma som för de första free spins omgångarna.

Under free spins så kan det bli otrolig lukrativt. Det är inte så svårt att få igång free spins men det är klart att du måste ha tur för att det ska ske. Så är det med slots och det måste du komma ihåg. Om du har attityden att du snurrar på Legacy of Egypt för att det är kul så kommer du aldrig att bli besviken. Då är nöjet garanterat!

Summering av Legacy of Egypt

Det går att säga mycket om Legacy of Egypt sloten från Play n GO. Den har snabbt blivit mycket populär. Framförallt så är detta en spelautomat med fantastisk grafik och underbara animationer. Den håller mycket hög kvalitet. När du får igång free spins så kan det bli stora vinster och det ökar spänningen.

Casumo slotsspel

I och med att det redan finns så många spelautomater med egyptentema så kanske du undrar varför du ska spela på Legacy of Egypt. Det är en bra fråga med ett tydligt svar. Det här kan mycket väl vara en av de bästa slots av detta slag som finns just nu! Med en RTP på 96.50 % så är den väl värd att spela på. Sloten fungerar dessutom alldeles utmärkt på mobila enheter så du kan spela när andan faller på vart du än befinner dig.

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.