Recension av Netents Blood Suckers slot

Det har gått många år sedan Netens Blood Suckers slot lanserades. Men den blir aldrig trist. Nya spelare upptäcker spelautomaten med blodtörstiga varelser och rutinerade slotsspelare återkommer hela tiden till den. Det här är ett spel som du riskerar att bli fäst vid. Men oroa dig inte för att det kommer att suga blodet ur dig. Blood Suckers ger god underhållning och har också de egenskaper som krävs för att det ska bli goda vinstchanser.

Mer om Netents Blood Suckers slot

Till att börja med så ska det sägas att formatet vid det här laget kan ses som klassiskt för slots online. Du kommer att få 5 hjul och 25 vinstlinjer. Så långt så ser allting rätt så ordinärt ut men Blood Suckers är långt ifrån en vanlig slot och det är förstås också därför som så många älskar detta spel.

Du kan dra igång hjulen på PC med Windows, Mac och Linux laptop. Dessutom så kan du spela på det på din mobiltelefon. Med ett bonusspel där du ska dräpa vampyrer så stiger spänningen avsevärt. Designen är gjord för att ge dig kalla kårar men du blir snart varm i kläderna då du inser att det här spelet kan betala ut med råge.

Temat

I början av 2000-talet så blev det mycket populärt med TV-serier och filmer med vampyrtema. Vi fick följa vampyrer i vanliga och ovanliga situationer och det blev tydligt att vampyrerna också är intresserade av romantik. Det här är ingredienser som slotstillverkare har tagit fasta på. Skräck, blod och romantik tycks fungera mycket bra för spelautomater. Netents Blood Suckers slot är ett mycket bra exempel på detta.

Casumo netent slots

Symbolerna på hjulen är designade i viktoriansk stil. Varje illustration är mycket detaljerad. Det ser lite ut som en blandning mellan vanlig serietidning och konst. Med hjälp av skuggor och effekter så får symbolerna och karaktärerna på hjulen liv.

Symboler på hjulen

Något som är lite annorlunda med Blood Suckers är att du inte kommer att se några spelkort på hjulen. Varje symbol är en illustration av något som har med vampyrer att göra. Det finns till exempel vitlök, ett provrör med något blått i, en antik pistol, båge och så en pil med blod på. Dessutom så kommer du att se spelets karaktärer på hjulen. Här finns det en vampyrdam med vingar och tre manliga vampyrer som är mycket snygga.

Det finns också en man med hästsvans som håller i ett glas med något rött. Är det meningen att det ska vara vin eller blod? Det får din fantasi avgöra! Det finns två vampyrer som ser rätt så obehagliga ut. En av dessa har grå hud och långt svart hår. På huvudet har han en turban med juvel i. Den andra vampyren har grönaktig hud och han är flintskallig. Med långa spetsiga öron och läskiga fingrar så ser han minst sagt otäck ut. Det här är inte en typ som du vill träffa en sen natt på en övergiven gata!

Ljudeffekterna gör sitt

Det som gör att spelet blir så pass rysligt är inte bara att bilderna är välgjorda och stundtals obehagliga. Netent har också sett till att ljudeffekterna får dig att darra. I bakgrunden så hör du vinden som viner på ett klassiskt Hollywood-sätt. Det spelas dramatisk musik när du vinner. Det här är festligt och en god anledning till att spela på en plats där du kan dra upp volymen.

Bonuseffekter

Det som gör att många fastnar för Blood Suckers sloten är alla fina bonuseffekter. Här kan du få in vinster med scatter symboler och även snurra free spins med scatters. Med 3 scatters så kommer du att få 10 free spins. När du vinner med free spins så kommer vinsterna att tredubblas. Det finns också en vampyrwild som du kan använda för att få till fler vinstkombinationer på hjulen.

Det bästa bonusspelet på sloten är det som går ut på att du ska dräpa vampyrer. Med 3 eller fler bonussymboler i rad på en aktiv vinstlinje så kommer detta spel att dra igång. Bonussymbolerna pryds av en blodig hammare och påle.

I bonusspelet så förs du till en mörk kammare med kistor. Här finns det också tända ljus och så spelas det musik som får blodet att frysa till is. Dörrar slår och du hör en gammal klocka ticka. Men du vill ändå bli kvar för i kistorna så väntar vampyrer som du nu ska ha ihjäl.

Casumo slots

När du öppnar en kista så kommer vampyren som finns inuti att stickas med påle i hjärtat. Det här leder till att blod stänker omkring kistan. Spelet är över när du har klickat på en av de tre tomma kistorna. De har bara fladdermöss. När du klickar på en kista utan vampyr så kommer alla kistorna att öppnas och du får se hur mycket bonus du tjänade på spelet.

Det kan bli lukrativt

Du kan satsa smått eller stort på detta spel. Under free spins så går det att vinna 50,730 mynt. I bonusspelet så kan du få in 20,320 mynt och spelets maxjackpott ligger på 30,000 mynt. Med andra ord så kan det bli lukrativt. Använd en Casumo bonus för att få spela mer på Netents Blood Suckers. Håll också utkik efter sloten i reel race. Det här är ett spel som ger så mycket. Du kan aldrig räkna med vinster men nöjet är komplett.

Tänk bara på att Blood Suckers inte är bästa valet för mörkrädda. Du bör inte spela det ensam hemma en mörk natt om du är typen som kan drömma mardrömmar om vampyrer!

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.