Recension av Matsuri Slots

Matsuri logoMatsuri Slots är ett spel som har asiatiska influenser, spelet har en avslappnande bakgrundsmusik till de vackert illustrerade bilderna. Vill du ha en gratis resa till Japan är det detta spel du ska satsa på. Ikonerna föreställer mat, typisk orientalisk inredning och himmelska efterrätter, och relaterar till de olika årstiderna och festerna i den japanska kalendern. Därifrån har även spelet fått sitt namn, då ordet ”Matsuri” betyder just festival.

Bonusspel och free spins med hög vinstchans.

Matsuri wildI bakgrunden på spelskärmen flyger fyrverkerier i en salig färgfest, samtidigt som flickor fnittrar i takt till musiken. Det här spelet är ett klassiskt automatspel och lätt att förstå sig på även för nybörjaren. Det bjuds flitigt på både free spins och bonusspel, något som starkt uppskattas inom denna typ av spel. Bonusspelet bjuder in till chansen att vinna 500 x insatsen, bara det är värt att lyfta fram. Precis som resten av spelet är även bonusspelet gediget illustrerat med vackra detaljer. Du befinner dig framför en sjö full av fisk och ditt uppdrag är att håva in så många guldfiskar du kan. Det här är en aktivitet som faktiskt är vanlig på festivaler i öst, och får du upp minst tre fiskar kan du snart boka en egen biljett till Japan.

När det gäller free spins så är det teatermasker du ska hålla utkik efter. Dyker tre av dessa upp på skärmen samtidigt får du automatiskt åtta free spins, och som spelare är det väldigt tacksamt. Som om inte detta vore nog har spelet ett x antal livliga Wildsymboler. Dessa ser ut som rislampor, och kan skapa stora vinstformationer om de hamnar rätt.

Ett tryggt och tillfredställande spel.

Matsuri är uppbygd med 25 fasta spellinjer, varav 5 hjul och 3 rader, och dessa kan du inte reglera. Du kan heller inte ställa in myntvärdet, men spelet erbjuder en rad olika satser, alltifrån 0,25 till 100 Euro. En av de bättre sakerna med det här spelet är att man kan testa det gratis först. Då kan du se hur spelet är uppbyggt, lära dig baktanken och förstå strategier. Givetvis finns spelet att ladda ner till din telefon eller surfplatta så att du kan spela detta på tåget, jobbet, i soffan eller vart som helst. Det enda som krävs är uppkoppling.Matsuri slot

Matsuri Slot erbjuder en maxvinst på 300 000 mynt, spelet är framtaget av spelleverantören Play’n Go. De har en gedigen bakgrund på marknaden och har tidigare släppt spel som blivit mycket populära. Det känns skönt att veta att man är i trygga händer när man spelar Matsuri Slots. Låt dig följa med till den asiatiska kulturen för en stund, sugs in i bilderna föreställande solnedgången, och insup hela den härliga festivalstämningen tillsammans med goda vinstchanser.

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.