Recension av Kalambas Monkey God slot

Kina är ett tema som är otroligt populärt för slots och det finns gott om Casumo slots som på ett eller annat sätt tar oss till detta land. Den kinesiska kulturen och historian är rik på berättelser och traditioner som passar perfekt som tema för slots. Kalamba Games har skapat Monkey God som är ett litet slotsmästerverk.

När du snurrar loss på de 5 hjulen så kan du se fram emot ett äventyr. Ljudeffekterna är mäktiga från start och du känner att du befinner dig i Kina för längesedan. Faktum är att du har kommit till Songdynastins tid och det är Sun Wukong, apguden som står i centrum.

En märklig berättelse skapar en slot

Kanske känner du inte till apguden Sun Wukong. Det är inget att skämmas för. Det sägs att den här guden föddes som en stenstaty och sedan förvandlades till gud med övernaturliga krafter. De krafterna kan du släppa loss på sloten som har hela 243 vinstvägar.

Å ena sidan så handlar det om en rätt så traditionell layout där du snabbt ser hur du ska satsa och spela. Å andra sidan så är känslan minst sagt magiskt. Det här är ett spännande äventyr där du bara kan hålla tummarna för att det kommer att bli vinst och sedan vinst igen.

Härliga bonuseffekter på Monkey God sloten

Det finns flera viktiga bonuseffekter på Monkey God sloten. Det är dessa som gör att så många väljer att spela på denna spelautomat och att den ständigt lockar till mer spel. Låt oss börja med att se wildsymbolerna som också kan gångra dina vinster.

Under free spins så kan du dra nytta av en wildsymbol som kommer att ersätta för andra symboler och därmed ge fler chanser till vinstkombinationer. Den här wilden är också en multiplikator på tre gånger. Det betyder att varje vinst du får in med hjälp av wilden multipliceras 3 gånger. Det kan bli knasigt mycket pengar om du har tur!

Bonussymboler ger free spins

Spelet har också bonussymboler. När du får 3 bonussymboler på hjulen så kommer det genast att ge dig en vinst som dubblas. Därefter så bär det av till 10 free spins. Om du skulle få 2 nya bonussymboler under free spins så blir det 3 extra free spins på en gång.

Med 3 bonussymboler under free spins så kommer du att få 10 free spins till! Under free spins så finns det också symboler som kan gångra dina vinster 3 gånger. Det här är ett mycket lukrativt läge som ökar spänningen markant så håll tummarna för många bonussymboler på hjulen.

Casumo slots

Bonus spins

Spelet har också något som kallas för bonus spins. Dessa kan du få med hjälp av de gröna Koi-symbolerna. Beroende på hur många fiskar du samlar in så kan du spela på högre nivå. Bonus spins börjar på bronsnivå och går sedan vidare till silver, guld och platina. Högre nivå ger bättre chanser till stora vinster.

Progressiv jackpott

Du kommer också gilla att Monkey God sloten har progressiv jackpott. För att få in en progressiv vinst så måste du samla guldsymboler. Du ska ha minst 15 för att det ska bli vinst. Ju fler guldsymboler du får in desto större progressiv vinst kan det bli. Det här är finurligt och något som gör att sloten blir extra underhållande.

Grafik som är klassisk och fin

Det här är en typisk Kina-tema-slot. Du får tunga röda färger och så guld. Det här är inte en slump. I Asien så är detta färger som anses föra tur med sig. Om du kommer att få mer tur för att du spelar med rött, guld och grönt är förstås inte lätt att säga. Men det skapar minst sagt en skön stämning.

Ljudeffekterna förstärker det asiatiska temat. Ljudet gör inget avbrott och det kan ses som bra eller tvärtom. Det här beror lite på vem du är och var du spelar. Om du sitter på bussen så bör du kanske dra nytta av knappen som låter dig stänga av ljudet. Det kan bli rätt så maffigt och det är kanske inget du orkar med i längden.

Mycket hög RTP!

Det här borde vi ha nämnt från start, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. En mycket god anledning till att spela på Monkey God sloten är att den har hög RTP nämligen 97.45 %. Om du tar en titt på typiska Casumo slots så kommer du att se att en RTP på omkring 96 % är mycket bra. Att nå den här nivån är verkligen inte illa.

Nu ska vi förstås komma ihåg att RTP inte är samma sak som ett löfte om att du får en viss summa tillbaka av dina satsningar. Men det här betyder att sloten på lång sikt är programmerad för att ge tillbaka en mycket stor procent av alla satsningar som görs på den och det är viktigt.

Variansen på spelet är medium till hög och om du har riktigt stor tur så kan du faktiskt vinna en maxvinst på 70400 mynt. Det blir en stor summa pengar även om du inte har satsat maximum. Men vi vill säga att Monkey God sloten handlar om mer än stora vinstchanser. Den är mycket underhållande.

Testa Monkey God så snart du kan

Chansen är god att du kommer att gilla den här sloten. Temat passar de allra flesta och du kommer att finna en satsningsnivå som stämmer väl överens med din spelbudget. Håll utkik efter denna slot då du loggar in på Casumo casino för att dra loss ditt spelnöje nästa gång. Kanske kan du använda en smart Casumo bonus för att få lite fler spelomgångar helt gratis.

Casumo Monkey God

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.