Recension av Jurassic World slot

Om du har sett filmen som ligger till grund för Microgamings Jurassic World slot så kommer du genast att känna igen dig. Du ser skådespelarna och så givetvis de skräckinjagande urtida bestarna på hjulen. Om du har tur och det blir bonusvinster så kommer du också att se scener från filmen bakom mynten som blir fler.

Det är verkligen kanon att Microgaming fick rättigheterna till att göra slot av filmen från 2015. Deras Jurassic World slot kom sommaren 2017 och blev genast mycket populär. Om du är fascinerad av dinosaurier så är detta ett spel som du måste snurra på. Har du spelat på den tidigare Jurassic sloten från Microgaming så ska du veta att det här inte är samma sak. Jurassic World är en unik slot med helt unika egenskaper.

Kom igång på Jurassic World sloten

Jurassic World slot har 5 hjul och 243 vinstvägar. Det låter ju som att du med så många vinstvägar aldrig kan förlora. Det är också känslan som man får med den här typen av slot. Faktum är att Jurassic World har en RTP på 97 % och det är högt. En stor del av satsningarna som görs på spelet kommer att ges tillbaka till spelare.

Blir det du som får igen slantarna som du satsar och mer? Det går inte att säga i förväg!

Under hjulen så har du knapparna för att ställa in din satsning. Det går att satsa smått eller tvärtom att drämma till mer lite mer. Har du spelat på slots länge online så kommer du att känna igen funktionerna. Om du är ny på slots online så kan det vara klokt att köra igång på en demoversion som inte kostar något.

Symboler på hjulen

Du kommer att se karaktärerna från filmen på hjulen. Det är huvudpersonerna som kan ge de största vinsterna. Det finns också en rad olika dinosaurier och de är värde lite mindre än människorna. Dessutom så kan du snurra fram wild och scatter. Något som är häftigt med denna slot är att dinosaurierna liksom kommer ut ur hjulen. De ligger inte snällt inom ramen. Det här gör att varje spelomgång får liv på ett fantastiskt sätt.

 Casumo slots

Om du inte har sett filmen så vill du göra det efter att ha spelat på sloten. Om du har sett filmen så påminns du om scenerna och spänningen. Det här är ett recept som fungerar bra då kvaliteten på design och grafik är så hög.

Spela när du känner för det

Microgaming har sett till att Jurassic World sloten kan spelas precis när du vill. Den finns för iPhone såväl som för Android mobiler. Designen är gjord för att spelet ska passa alla mobila enheter. Det är bara att klicka in på Casumo casino och välja sloten. Den kommer då att dra igång direkt i webbläsaren. Det här betyder att spelautomaten inte äter upp minnet på din mobil och det är givetvis en fördel.

Om du känner att en vardag är alltför trist så bör du surfa in på Casumo från mobilen och välja Jurassic World. Den kommer att påverka dig på ett så positivt sätt. Det är spännande och inspirerande. För en liten stund så kan du helt glömma bort allt som är vardagligt och trist. Går det väl så kanske du får in en vinst som helt ändrar ditt liv!

Bonuseffekter

Jurassic World har flera viktiga bonuseffekter. Till att börja med så kan du få wild scatters. Om du får två scatters under ett snurr så kommer de att bli till wild symboler. Det betyder att dina vinstchanser ökar då wild symboler kan användas som jokrar.

Free spins

En mygga i bärnsten är samma sak som free spins. I varje fall då du får minst 3 stycken på hjulen. Det finns 3 olika typer av free spins. Vilken typ det blir beror helt på slumpen. När du har fått igång free spins 15 gånger så får du själv välja.

Följande är de free spins spel som du kan få igång:

Gyrosphere Valley – Här får du 10 free spins och du kommer också att ha multiplikatoreffekt som ökar för varje snurr då det inte blir vinst. När du vinner så går multiplikatoreffekten tillbaka till noll.

Creation Lab – Här får du också 10 free spins. När det blir vinster så försvinner de vinnande symbolerna så att nya kan landa på hjulen. Det kan bli fler vinster på detta sätt. Dessutom så har dessa free spins så kallade Cryo wild symboler som ligger kvar på samma plats under 3 vinster.

Raptor Den – Här får du 10 free spins och även scatters som fungerar som wild. De kommer att ligga kvar på samma plats tills det finns 3 på hjulen vilket ger 5 extra snurr.

Du kan också snurra fram så kallad Indominus Rex effekt. Den stora dinosaurien kan dyka upp i grundläget och fungera som multiplikator. Du kan få en multiplikatoreffekt på upp till 1000 gånger med Indominus Rex. Det kan bli en rejäl vinst!

Summering av Jurassic World

Det här är en av Microgamings bättre slots. Den har hög RTP och ett tema som tilltalar de allra flesta. Grafiken är tät och animationerna gör att du liksom sugs in i handlingen. Att det går att spela på dator eller mobil enhet är ett stort plus. Du förstår snabbt hur du ska få olika bonusar. Det gör att du inser vad som händer när det händer.

Casumo Microgaming slots

På Casumo så är det inte så vanligt att se Jurassic World i reel race men du kan hitta en bra Casumo bonus att få fler spelomgångar med. Det kan det vara värt för det här är underhållning på slots då den är som bäst. Du får spänning, fina vinstchanser och en spelupplevelse som kan få din fantasi att skena.

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.