Populära spel med jackpott på Casumo

Black Jack

Casumo blackjackEn modern och simpel version av det klassiska kortspelet “Black Jack”. Framför dig har du ett bord, enbart utrustat med saker som är väsentliga för spelet, inga onödiga föremål som kan störa dig i ditt spelande. En väldigt klassisk, simpel och elegant design som sätter en skön stämning. Black Jack är ett av de mest kända samt populära kortspelen i världen. Kanske är detta på grund av dess väldigt enkla och lätta karaktär, allt går kort och gott ut på att få det magiska numret 21. Självklart är det mer invecklat än detta om man faktiskt vill bli bra på det, vilket gör spelet bra för både rutinerade spelare samt nybörjare. Du kan spela på tur om du vill, då det är lätta och få regler som är enkla att förstå. Men du kan även spela strategiskt för att maximera vinsterna, då det finns en hel del strategi i detta spel. Man kan satsa 40 euro på varje ruta, och det finns fem stycken rutor, vilket gör maxinsatsen till 200 euro per runda. Minimuminsatsen ligger på en euro, så detta spel passar samtliga vare sig du är en som gillar att satsa lågt eller en riktig storsatsare. Black Jack spelas väldigt mycket på “The Strip” i Las Vegas, och detta spel får dig att känna av precis samma härliga atmosfär samt den uppfyllande känslan av att vinna, fast med en liten skillnad: du kan sitta hemma i din pyjamas istället för att trängas bland folk i ett varmt casino.

Starburst

Starburst logoStarburst är en slotmaskin där du framför dig har ett färgglatt spel med tjusiga juveler, en svart bakgrund med kringsvävande stjärnliknande prickar och matchande elektronisk musik som hjälper till att sätta atmosfären. Du kan satsa 0,1 till 1 euro i värde, men också välja hur många mynt du ska köra med, vilket är 10 till 100. Det finns med andra ord en pengasatsning som passar alla i detta spel. Den högsta vinsten är 50 000 mynt, vilket betyder att man skulle kunna vinna hela 50 000 euro. Starburst är ett perfekt spel att, efter en hård arbetsdag, komma hem till och slappna av med, och dessutom kunna tjäna en liten slant. Eller vem vet, kanske även en stor slant. Spelet framkallar ingen stress, som man ofta kan känna av med slotmaskiner, utan det framkallar ett lugn som gör spelet mycket tilltalande.

Foxin Wins

Foxin wins slotEn rolig, gullig och kulört upplaga av den klassiska slotmaskinen. Foxin Wins erbjuder söta rävungar, stora, tydliga nummer och bokstäver och en väldans bonus ifall man hamnar på “Scatter”,10 gratisspel och dubbla vinster. Spelet utspelar sig i något sorts kungligt slott, med animerade och detaljrika föremål runt omkring, samt en kringhoppande liten räv som man ser då och då. Det är utan tvekan ett spel som har designats för att spelaren ska underhållas under spelets gång. Samtidigt som det är utrustat med saftiga belöningar, jackpotts och vinster, precis som en bra slotmaskin ska innehålla. Har du barn och är intresserad av att spela, då är detta spelet för dig, då både du och barnen kan ha kul samtidigt. Två flugor i en smäll!

 

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.