Pharaoh’s Tomb – Greentube

pharaohs-tomb-logo3Res tillbaka till det antika Egypten i denna slot med 5 hjul och 10 vinstlinjer från Greentube. Med symboler från denna era så som skalbaggar, gyllene Ankh och en mängd olika hieroglyfer så är det lätt att njuta av Pharaoh’s Tomb och fördjupa sig i spelet. Man vinner genom att kombinera symboler från vänster till höger förutom scattersymbolerna. Scattersymbolerna ger utbetalning oavsett vart på skärmen de dyker upp. Den högsta tillåtna insatsen är 200 euro och den minsta tillåtna insatsen är 0.05 euro. Pharaoh’s Tomb har en RTP på 95.08% vilket i stort sett är normen.

Vad erbjuder Pharaoh’s Tomb

Det finns expanderande wilds på hjul 2, 3 och 4. Wildsymbolerna kan ersätta alla symboler förutom scattersymbolerna. En wildsymbol är alltså lite som en joker i en kortlek, den kan ersätta de flesta andra symbolerna för att skapa vinnande kombinationer. Scattersymboler används för att få tillgång till bonusspel, vilket i Pharaoh’s Tomb är en omgång med free spins.

Symbolen som är värd mest av de grundläggande symbolerna är den gyllene Ankh-symbolen, därefter kommer fågeln, skalbaggen, ormen, vatten, vingar och slutligen hieroglyferna, som är värda minst.

Bonusomgångar

Det finns gott om chanser till bonusar i Pharaoh’s Tomb då de använder sig av scattersymboler som är just en grav (Pharaoh’s Tomb). Der finns även en wildsymbol i spelet som kommer i form av faraons mask. När du väl får tre scattersymboler, och får dina free spins, så kan du nästan alltid vara säker på att du kommer att vinna en större summa pengar. Du kan nämligen få mer free spins medans du använder dig av dessa free spins, så om du har tur så kan du se när pengarna rullar in medans du nöjt lutar dig tillbaka.

Wildsymbolen förändras till en sarkofag under dina free spins, vilken öppnas för att avslöja sitt innehåll. Sarkofagen kan innehålla en av de mest dyrbara symbolerna i spelet som är: Vingar, Vatten, Orm, Skalbagge, Fågel och Ankh. Varje gång du får en wildsymbol under dina free spins så byts symbolerna med det lägsta värdet ut mot nästa symbol av högre värde. Det händer varje gång du får en wildsymbol under dina free spins ända tills alla symboler har blivit ersatta av den gyllene Ankh-symbolen

Sammanfattning

Pharaoh’s Tomb erbjuder en avslappnad men ändå spännande spelupplevelse. Denna slot passar perfekt för den som vill ha en spännande slot i ett egyptiskt tema. Det går att gå från sloten med vinst utan att få några bonusomgångar, men de stora pengarna finns att hämta i bonusomgångarna. Spänningen stiger enormt när man får tre scattersymboler, och det är enormt tillfredställande att se alla symboler bytas ut mot andra symboler av högre värde. Tack vare chansen att få fler free spins när man redan brukar free spins gör att det finns ännu mer spänning runt bonusomgångarna. Om du söker efter spelet Pharaoh’s Tomb så behöver du inte leta länge, kika in hos Casumo för att spela ett par rundor på spelet.

Pharaoh’s Tomb finns även tillgängligt på pc och mac samt mobiler och surfplattor.pharaohs-tomb-slot3

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.