Otroliga erbjudanden för spelare på Casumo

Casumo sumoCasumo är verkligen lojala mot sina spelare, att spelare väljer att spela på Casumo är mycket förståeligt då det ständigt erbjuds bonusar och flera andra förmåner. Sedan får vi ju inte glömma hur GRYMT Casumos spelutbud är, det är ingen som kan bli besviken när det kommer till det. Här finns ju något för alla. För många spelare är det otroligt viktigt med bonusar, free spins och andra lojalitetsprogram. Casumo vill såklart erbjuda det bästa och ger många och suveräna förmåner till samtliga spelare, direkt när du registrerar dig får du exempelvis en välkomstbonus. Casumos välkomsterbjudande är svårslaget, detta får du ta del av i samband med att du registrerar dig som medlem på Casumo.com. På dina första fem insättningar får du sen en insättningsbonus, du tilldelas även 20 free spins per dag under de nästkommande tio dagarna. Första gången du gör en insättning får du 200 procent bonus på din insättning. Eftersom Casumo är belägna på Malta innebär det också att vinsterna är skattefria, hur bra är inte det?

Ingen risk att ha en tråkig stund

Casumo grundades i syfte att minimera tristess. Det är ju onödigt att ha tråkigt när man kan underhållas 24 timmar om dygnet, därför är hela spelupplevelsen mycket genomtänkt. I samband med att du registrerar dig tilldelas du en avatar som benämns som Casumo, figuren ser ut som en sumobrottare i utseendet och det är med denna som du samlar ihop dina poäng. Desto fler poäng du har, ju mer och fler erbjudanden kan du ta del av. Dessa erbjudanden blir dessutom ännu bättre beroende på din poäng. Det varierar gällande vad som erbjuds och det kan ändras från vecka till vecka, allt ifrån olika insättningsbonusar, free spins och mycket annat smått och gott.

Det som är suveränt är att det inte krävs någon form av kod för att ta del av erbjudandena. Utan detta sker automatiskt till ditt konto. Vid spontana erbjudanden som Casumo ibland kan ge sina spelare så meddelas du antingen via mail eller sms. Du kan också se detta inne på kontot.

VIP-medlemskap för den som spelar mycket

Casumo har ett så kallat VIP-program för de mest lojala och aktiva spelarna på Casumo. Detta är inget som du behöver betala extra för utan du kan nå VIP-medlemskap genom att spela mycket. Casumo ger därför alla sina spelare möjlighet att nå upp till toppen, vilket såklart är hur bra som helst. Detta innebär att alla har samma förutsättningar. Genom ett VIP-medlemskap får man såklart ännu mer erbjudanden och förmåner. Du har dessutom en kontaktperson som kan höra av sig till dig och erbjuda dig helt skräddarsydda paket, med massa fördelar för dig.

Ju mer du spelar desto fler troféer och värdesaker får du också, med dessa har du en översikt över ditt konto. Det märks att Casumo värdesätter sina spelare och gör allt för att tillgodose deras behov och göra dem nöjda. Gå in på Casumo och börja speläventyret, kanske når du enda upp till toppen med massor av vinster och erbjudanden.

Casumo unicorn

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.