Nya spel från NetEnt

net-entertainment-logo1Svenska NetEnt är alltid i blickfånget hos dem som gillar videoslottar. Därför är det så klart väldigt intressant att hålla utkik efter vilka nya spel som släpps från denna gigant på marknaden. NetEnt är också en av de speltillverkare som släpper flest spel. Det gäller att hela tiden uppdatera utbudet. Att de har så många olika typer av spel att erbjuda är mycket uppskattat av alla de spelare som ser NetEnt som sin favorit.

Dracula Universal Monsters

Frågan är om inte det här är ett av de hetaste slotspelen som släppts hittills i år. Tänk dig en slot med en kuslig stämning men som också är fylld av spänning. Det är ett väldigt nytt spel som kom ut på marknaden så sent som i april. Redan nu har man kunnat se att det blivit till något av en succé. NetEnt är kända för att kunna ta klassiska teman och lyckas göra om dem till en slot på ett snyggt sätt. Dracula Universal Monsters är ett ypperligt exempel på detta. Man har hållit sig till den klassiska historien där Lady Dracula spelar en stor roll. Den kommer garanterat vara populär hos alla som gillar sagan men även spelautomater.

dracula-logo3Dracula Universal Monsters är en riktigt snygg slot sett till grafiken. Ljudkulissen bidrar ordentligt till helhetskänslan. Från NetEnts håll har man dessutom lagt in en del ljudeffekter som får spelet att kännas levande. Symbolerna är animerade i modern stil och man har så klart använt sig av både Dracula som Lady Dracula.

När det kommer till specialfunktioner finns det en rad olika funktioner du kan ha turen att få aktivera. Du har inte heller bara vanliga wilds att tillgå utan de kan även bli till stacked wilds. Där går även att stapla vanliga symboler. Free spins-läget har ett tydligt fladdermustema som följer den övriga stilen i spelet. Kloningsfunktionen man även lagt gör säkerligen många spelare nöjda.

Steam Tower

Steam Tower släpptes i februari i år. Det är på många sätt en annorlunda slot och det märks att skaparna bakom spelet lagt ned energi på att tänka utanför boxen. Temat kretsar kring ett gammaldags ångtorn och det gäller för dig som spelare att nå så högt upp som möjligt. I spelet finns det en drake. Att en drake är inblandad betyder ofta att det brukar finnas en prinsessa inblandad. Så är fallet även i Steam Tower. Det är upp till hjälten att befria prinsessan från den onda draken. Det kan du se till att göra genom att kamma hem vinster.

Steam Tower erbjuder dig som spelare vanliga wilds så väl som stacked wilds som kan generera stora vinster. Vill du verkligen nå högt gäller det dock att du har tur i free spins-läget. I det läget kan du få multiplikatorer på så mycket som 7x pengarna. Det är också möjligt att lägga vantarna på en bonusvinst som ger dig 1000 coins.steam-tower-header

När det gäller insatsen har man valt att använda sig av 15 insatslinjer som är fasta. Du kan dock välja att lägga mellan 1.50 – 1500 kr per omgång. Vinståterbetalningen ligger på stadiga 97 %.

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.