NextGens 300 Shields slot är ett äventyr

 

Om du inte klarar av alltför mycket blod och våld så ska du kanske låta bli NextGens 300 Shields slot. Det här är en spelautomat som är otroligt spännande. Det ska sägas att den har utformats på ett mycket elegant sätt. Det blir aldrig för mycket, men det är klart, med sköldar, svärd och stridslystna soldater så går det inte att komma runt vad sloten handlar om.

Filmen 300 blir slot

Kanske har du sett Leonidas ropa “det här är Sparta!” i filmen 300. Detta ropar han då han och spartanerna kämpar mot den persiska kungen Xerxes. Episkt kan man minst sagt säga, och det är klart att vi kan förstå hur NextGen tänkte då de ville göra slot av spelfilmen från 2007. Filmen byggde på en serie med samma namn och i sloten så känner vi av både och. Om du är ute efter något med högt tempo och känslan av film och spännande underhållning så kan 300 Shields sloten vara allt som du behöver!

Enkelt upplägg och snygga symboler

Upplägget är verkligen inte komplicerat. Du får 5 hjul och så 25 vinstlinjer. Bakom hjulen så ser du scener från filmen. Det är krigare med sina sköldar och spjut. De symboler som betalar minst är spelkorten. Men vi ser temat då de har genomspetsats av pilar. Det finns en rad olika symboler som ger mer i vinst. Dessa är flygande pilar, ett svärd, ett persiskt krigsskepp och så en krigare.

Det finns även en wild symbol i form av en spartansk krigare och så en scatter som är en sköld. Symbolerna är snygga och trevliga att se på. NextGen har gjort ett ypperligt jobb rent grafiskt. Man känner den röda tråden genom spelet och det är enkelt att förstå hur du ska satsa.

Under hjulen så har du som vanligt knapparna för dina satsningar. De kan du leka lite med i en demoversion som är helt gratis. Men du kan också satsa mycket smått och testa dig fram. Dessutom så kan det ju finnas en Casumo bonus som hjälper dig att få spela mer gratis.

Grafiken är stundtals lite blodig. Ta en titt på när hjulen snurrar. Är det smuts och sand eller är det blod? Det är upp till dig att avgöra!

300 Shields slot

Bra bonusspel

300 Shields sloten har riktigt fina bonuseffekter. Det skulle bara fattas om det inte fanns action vad gäller bonus på den här typen av slot!

Free spins

Om du får minst 3 scatter sköldar på hjulen så blir det free spins. Under dessa snurr så kommer alla vinster att dubblas så länge som de har en wild symbol med i vinstkombinationen. Under free spins så ska du också samla sköldar.

2 sköldar eller fler – Det här kommer att ge dig 5 free spins till och alla vinster blir större med hjälp av en multiplikatoreffekt på 5 gånger.

6 sköldar eller fler – Här kommer du att få 5 free spins och så en multiplikatoreffekt på 25 gånger.

12 eller fler sköldar – Se fram emot 5 free spins och så hela 300 gånger i multiplikatoreffekt!

När du snurrar free spins så kan det bli nya free spins genom att du får fram 3 nya sköldar. Om du har tur så kan det alltså bli väldigt många varv helt gratis på sloten.

En grafisk diskussion

Det har faktiskt diskuterats en hel del om grafiken och effekterna på denna slot är bra eller inte. En del menar att det inte alls rör sig om god grafik medan andra hyllar sloten till skyarna. Det här är alltså en fråga om smak och tycke. Vi tycker att NextGens 300 Shields slot är fin. Men kanske kommer du att tycka något annat. Det är helt okej! Testa på Casumo casino och se hur du upplever animationer, ljudeffekter och bilder. Om du gillar läget så är det ju bara att fortsätta att snurra, om inte så finns det så många andra fina Casumo slots att sätta tänderna i.

Casumo slots

Summering

Det är fint att man kan satsa smått såväl som stort på denna slot. Med myntstorlek på 0.02 så går det mycket bra att satsa på 300 Shields sloten även med en mindre spelbudget. Vill du drämma till med en ordentlig satsning så går det också bra. Det ska dock sägas att du lätt satsar på och glömmer bort att det finns en morgondag. Det blir lätt så med slots som är så spännande. På grund av det så ska du verkligen vara noga med att hålla dig till din spelbudget då du väljer denna spelautomat.

Det är klart att du vill försöka få till free spins för att komma åt de stora vinsterna. Men om det inte går så bra så är ett tips att lägga sloten åt sidan tills du är på gång igen. Det är inte helt enkelt att nå free spins och dessutom så kan du inte räkna med att du kommer att få fram multiplikatoreffekten på 300 gånger. Om det händer så är det kanon, men bli inte ledsen om det inte händer, så blir det för de flesta.

Du ska bara välja denna slot om du tycker att temat känns lockande och du ser charmen med chanserna till stora vinster. Den ger god underhållning oavsett om du vinner eller inte och det är verkligen en styrka med 300 Shields sloten.

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.