Monkey Keno

Monkey Keno från Microgaming är något nytt eftersom det är en blandning mellan en vanlig videoslot och Keno. Förmodligen är det något som aldrig har gjorts tidigare. Spelet är gjort med Microgamings plattform Quickfire och är utvecklat av Mahi Gaming. Det är alltid kul när det händer något nytt och resultatet har i det här fallet blivit ett både snyggt och annorlunda spel. Kliv in i en tropisk värld där en apa avgör om du vinner eller inte.

Tema och Grafik

monkey-keno-logo1Monkey Keno har en tropisk atmosfär som märks både i grafiken och ljudet. När du spelar kommer du känna det som om du vore på en tropisk ö med allt som ingår i omgivningen. Apan med sina kokosnötter och ljudeffekterna är klockrena. Du som tidigare har spelat Keno känner igen spelbrädan med sina 80 nummer att välja bland. Till höger om dig ser du ett Pay Table, eller en utbetalningstabell på svenska, där du kan se möjliga vinster på de nummer du har valt. Till vänster kan du se apan som är redo att kasta sina kokosnötter på spelplanen. Hos apan kan du också se de nummer som räknas som ”hot” och ”cold”.

Hur du spelar

Eftersom spelet är baserat på Keno börjar spelet med att du måste välja mellan tre och femton nummer. Om du inte har några särskilda nummer i åtanke, eller om du vill att spelandet ska gå fort, finns det en funktion som heter ”Quick Pick”, vilken väljer ut nummer åt dig på måfå. Därefter ställer du in vilket myntvärde du vill ha och trycker på ”Play”. Om du vill snabba upp spelet ännu mer kan du välja att ställa in ”Auto spin”-funktionen på önskat antal spelomgångar och köra igång. Sedan kan du ägna dig åt att se hur numren kommer upp utan att behöva ändra något. När spelet går igång kommer apan att slänga 20 stycken kokosnötter på spelbrädan, och om du har turen med dig är det på flera av de numren som du har valt. För att vinna jackpotten måste du pricka in alla femton numren, men då ger det självklart desto bättre betalt. När du får jackpott vinner du nämligen hela 10 000 gånger insatsen.monkey-keno-keno

Sammanfattning

Förväntningarna brukar ofta vara höga när Microgaming släpper en ny slot och det gäller även i det här fallet. Även de som känner sig tveksamma borde bli nöjda med Monkey Keno. Tack vare sin rejält tilltagna jackpott finns det även något som lockar storspelarna. Det är spännande att spela Monkey Keno och ljudet är av hög kvalitet och höjer spelkänslan på ett bra sätt. Microgaming har lyckats med att kombinera Keno och en slot. Monkey Keno är helt enkelt ett riktigt underhållande spel som passar både dig som gillar att spela Keno och vanliga videoslots. Om du gillar Keno eller när någon apar sig måste du definitivt testa det här spelet.

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.