Lucky Rose – Greentube

lucky-rose1Lucky Rose är en 3D-slot med 5 hjul och 10 vinstlinjer, och den är utvecklad av Greentube. En charmig ung tjej som reser runt i en husvagn och som tjänar pengar genom att förutspå framtiden väntar på dig i denna avslappnande slot, vilken garanterat kommer att framkalla lugna och positiva känslor när du spelar.

Greentube

Greentube är en välkänd utvecklare av spel för användning både på webben och i mobilen, och har ett stort antal framgångsrika slotar som de har utvecklat tidigare. Erfarenheten gör att de vet vad som fungerar och vad som inte fungerar. Detta märks verkligen på denna slot.

Funktioner i Lucky Rose

Du kan ta del av free spins och välja att spela med din vinst för att få chansen att fördubbla den. Vinster betalas ut vid vinnande kombinationer från vänster till höger, vilket är vanligt i de flesta slotar. Om du väljer att spela med din vinst så gäller det att gissa färgen på ett kort som är vänt nedåt, om du gissar rätt så dubblar du din vinst och om du gissar fel så förlorar du din insats. Hur många gånger du kan välja att spela på din vinst bestäms av Casumo.

Symboler i Lucky Rose

Symbolerna som används i spelet består av en flicka, hennes husvagn, gyllene mynt, en logga av spelet, en röd ros och spelkort från 10 till äss. Det finns bara en speciell symbol i Lucky Rose som är en kristallkula, den kombinerar funktionen av wild- och bonussymboler. Kristallkulan kan alltså ersätta andra symboler för att ge en vinnande kombination om den hamnar på rätt plats.

Kristallkulan kan dyka upp på det första, tredje och femte hjulet. Om du får tre kristallkulor på en snurr så får du tolv free spins, vilka spelas med samma insats som användes den omgången som du fick kristallkulorna. När du spelar i bonusomgången med free spins så används enbart tre symboler, vilket gör att vinstchansen även blir högre när du väl får tillgång till bonusomgången.lucky-rose-slot3

Sammanfattning av Lucky Rose slot

Lucky Rose är alltså en vackert utformad slot med ett avslappnande tema, och som är enormt underhållande trots sin enkelhet. Trots att det inte finns någon progressiv jackpot eller några bonusspel så är det alltså ändå en väldigt rolig slot att spela. För de som söker extra spänning så finns som sagt även möjligheten att dubbla sin insats genom att gissa rätt färg på kortet. Det är ett enkelt sätt att attrahera så många spelare som möjligt då det finns folk som föredrar att få chansen att dubbla sin insats och som tycker om spänningen det medför.

Lucky Rose finns tillgänglig på PC och Mac samt mobiler och surfplattor.

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.