Hot Sync slot recension

Retrostil verkar vara en riktigt stor trend inom casinovärlden just nu. Den svenska spelutvecklaren Quickspin har lanserat slotten Hot Sync. Detta är en modern slot med många funktioner som är designad i gammaldags stil. Bakgrundsmusiken känns helt rätt och den är i en stil som gör att den passar in i vilken lounge som helst. Hot Sync är inte den mest exalterande slotten men den har ändå så många härliga bonusfunktioner att det är intressant och förhoppningsvis även vinstgivande att pröva den.

Hot syncSlotten har snygg grafik och härliga animationer med klassiska symboler från enarmade banditernas värld – körsbär, citroner, vattenmeloner, klockor, röda sjuor och stjärnor. De fem hjulen är omringade av en färgglad bakgrund. Slotten spelas på fem hjul med tre rader med symboler. Sammanlagt har Hot Sync 25 vinstlinjer där högsta insatsen på en vinstlinje är 100 euro och den lägsta insatsen per vinstlinje är 0.20 euro. De olika satsningarna som du kan göra innebär att slotten passar både för spelare som vill satsa en liten summa och för de som är beredda att satsa en högre summa.

Hot Sync Re-spin

Denna slot ser kanske enkel ut och det är en del av charmen men Hot Sync har en rad underhållande funktioner. Funktionen Hot Sync Re-spin ger den klassiska slotten en kul twist. Hjulen blir heta, hot, och extra wild-symboler och gratissnurrar dyker upp på hjulen. Du kan vinna 8 gratissnurrar på ett hett hjul och under ett spinn har du möjligheten att vinna upp till hela 2 848x pengarna som du satsat.

Om två eller fler symboler med Hot Sync Re-spin landar på hjulen under samma spinn så utlöses en funktion som ger dig re-spins ända tills inga fler Hot Syncwild-symboler dyker upp på hjulen.

Scatter-symboler och wilds

Hot syncScatter-symbolen är en trevlig funktion som du hittar på Hot Sync. Du får 8 gratissnurrar om tre scattersymboler dyker upp på samma spinn. Dessa symboler måste vara på hjul 2,3 och 4. Du kan även få Hot Sync Re-spin-symboler under dessa gratissnurrar och dessa förvandlar hela hjulet till hett under de resterande gratissnurrarna.

Wild-symbolen är en av de symboler som betalar mest och den består av en stor guldfärgad wild som ersätter alla andra symboler utom symbolerna för scatter och Hot SyncWild. Den symbolen som betalar allra mest är Hot SyncWild där fem stycken symboler på en vinstlinje ger en skön utdelning på 50x din insats.

Bra underhållningsvärde

Slotten Quickspin saknar visserligen progressiv jackpott men den högsta vinsten som har utdelats på 56 960 euro är ändå en trevlig summa att kamma hem. Många drömmer kanske om en riktigt stor vinst men för de flesta spelare är underhållningsvärdet ändå det viktigaste.

Hot Sync är en ganska traditionell Quickspin-slot som saknar nya, kreativa och spännande funktioner. Men det är en kul och underhållande slot som du kan vinna en riktigt stor summa pengar på – högsta vinsten är 2 848x din insats vilket ger en toppvinst på hela 56 960 euro.

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.