Glitter och guld på Dazzle Me sloten

Dazzle är samma sak som skimmer eller glitter på svenska. Spelet Dazzle Me från Netent är alltså en slot som kommer med en hel del glitter, men du kommer faktiskt inte att bli bländad! Faktum är att det här är en spelautomat som är mycket behaglig att se på. Den har en layout som är lite ovanlig där varje hjul inte har samma antal rader. Det gör att du får en form på skärmen som känns lite annorlunda och det är kul.

Netent har som vanligt tagit fram snygg grafik och du kommer att se diverse ädelstenar på hjulen. De är dock inte animerade och de blänker inte. Det gör att det aldrig blir jobbigt att se på då hjulen snurrar loss.

På den här sloten vinner du pengar genom att matcha dyrbara juveler på rätt sätt. Här finns det rubiner, safirer och mer. Dessutom så har Netent lagt in lite klassiska symboler som klockor och sjuor. Det gör att du får en skön retrokänsla då du spelar på Dazzle Me sloten. Du kan dra igång den på en vanlig dator eller på en mobil enhet som en mobiltelefon eller padda.

Dazzle Me har en ovanlig layout

Även om spelet känns rätt så regelrätt så finns det en hel del som får Dazzle Me att framstå som ett rätt som ovanligt slotsspel. Bakom hjulen så ser du en solnedgång vilket för tankarna till varma stränder i Kalifornien. Vågorna slår in mot en vacker strand och det är avkopplande.

De 5 hjulen har ett upplägg där de första två har 3 rader, nästa två har 4 rader, och det sista hjulet har 5 rader. Det får sloten att se mycket annorlunda ut men det blir aldrig komplicerat att spela. Du ser mycket tydligt vad som gäller och layouten känns mycket uppfriskande.

Casumo Dazzle Me

Mer om vinster på Dazzle Me sloten

Det här slotsspelet har 20 vinstlinjer. Det är de gröna och blå ädelstenarna som ger de minsta vinsterna på 20 mynt. Rubiner och ametister är värda lite mer för de ger upp till 30 mynt i vinst. Klockorna ger lite mer för med dessa kan du vinna upp till 100 mynt. Sjuor kan ge dig en vinst på upp till 200 mynt.

Men de bästa vinsterna och gott nöje får du med wild reel bonusen som finns i spelet. Det här är ett bonusspel som kan komma igång när som helst. Ett av de 5 hjulen kan bli till wild hjul. Det här kan hända flera gånger i rad.

Wild symbolerna är jokrar som kan fungera som andra symboler. Den enda symbolen du inte kan byta ut med wild är free spins symbolen. Med 3 stycken free spins symboler så kan du få free spins bonusspel.

3 free spins symboler ger 8 gratis snurr, 4 ger 12 free spins, och 5 leder till hela 16 gratis spelomgångar på sloten. När du spelar free spins så kan du också dra nytta av linked reel effekten. Den här går ut på att två hjul som ligger bredvid varandra länkas. De kommer då att ha precis samma symboler. Det gör att dina vinstchanser ökar markant och så även spänningen. Linked effekten kan dyka upp på hjul 1 till 4 men inte på hjul 5 som förblir fristående då det har fler rader än de andra fyra hjulen.

Ljudeffekter som är retro

Ljudeffekterna är minst sagt retro. Du måste testa spelet för att förstå känslan som de ger. Det plingar lite och så får du ett slags ambience sound som passar mycket bra. Det finns ingen särskild melodi och du kommer heller inte att utsättas för läten som är alltför skarpa.

Det hela förblir avslappnat och skönt tack vare ljudet. Om du tycker att ljud-slingan blir för trist och stör dig på den så är det inga problem att stänga av ljudet. Det kanske du också vill göra om du väljer att snurra på sloten på en allmän plats där andra kan störas av att höra spelet.

Intressanta satsningar

Det finns en rad olika inställningar för satsningar. Om du vet att du vill lägga max på sloten så kan du klicka på maxknappen. Det här ska du göra två gånger och det är bra. Första gången så anger du att du vill satsa max. När du klickar igen så går hjulen igång. Om du ångrar dig och inte vill lägga största summan på spelet så behöver du alltså bara låta bli att klicka en gång till.

Du kan som minst lägga 0.2 mynt på ett snurr och som mest 200 mynt. Hur mycket satsningen blir värd beror på hur du ställer in myntvärdet och hur många mynt du väljer att lägga per linje. Ett tips är att leka lite med inställningar i demoversion. Då tar du ingen risk och du lär dig hur du ska spela på sloten.

Casumo Netent slots

Summering av Dazzle Me sloten

Det är alltid fint med ädelstenar, och visst är detta ett tema som passar fint på en slotsmaskin. Det är också kul att Netent har vågat frångå standarddesign med hjul som har lika många rader. Det gör att sloten känns fräsch och lite ovanlig. Bonusspelen är innovativa och ger god underhållning. Temat är enkelt nog men ändå finurligt då Netent blandar klassiskt med modernt på ett så smart sätt. De flesta kommer att gilla Dazzle Me sloten. Den är enkel att trivas med och kan passa bra då du vill ha något som känns avkopplande.

Testa Netents Dazzle Me på Casumo casino och missa inte att du kan få fler spelomgångar om du använder dig av en Casumo bonus. Ibland så dyker detta spel upp i reel races och då kan du passa på att försöka vinna mer med det.

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.