Glamourösa spel

Har man aningens högre krav och uppskattar en lite mer avancerad spelupplevelse med högre vinstchanser och visuella godbitar finns trots allt en mängd guldkorn på Casumo. Det finns spel för alla spelare, nedan nämns några spel och dessa är mycket glamourösa och värt att prova:

Thief

Thief logoDetta slotspel låter spelaren ta del av en diamantjakt av högsta klass med överlägsen grafik. Designen bidrar till att öka spänningen, med futuristiska aspekter och science fiction-inspirerade teman. Spelaren följer den äventyrliga huvudkaraktären, en kvinnlig mästertjuv vars latexdräkt lämnar föga åt fantasin vilket bidrar till spelets exklusiva känsla. Utöver detta finns dessutom chansen till expanded wilds, vilket ökar möjligheterna till högre vinster, och diamantkuppen kan således gå från spel till verklighet. Spelets tillgänglighet ökar naturligtvis dess lockelse, då det finns till såväl iPhone som iPad.

Black Jack

För den lite mer konservative spelaren är Blackjack alltid ett säkert kort när det gäller att spela casinospel med stil och klass. Kortspelet som spelas världen över och för tankarna till martinis, kostymer och svagt upplysta rum är något för den som har huvudet på skaft. I Blackjack har spelaren möjligheten att verkligen utnyttja det egna intellektet och utforma strategier för att kamma hem största möjliga vinstsumma. På Casumo är spelet alltid utmanande då du själv har möjlighet att välja mellan en grundläggande nivå eller Blackjack Pro, allt för att höja spelupplevelsen maximalt.

Wild Water

Om estetiken ändå är vad som fäller det slutgiltiga avgörandet för huruvida ett spel är intressant eller inte bör även Wild Water kollas upp. Detta slotspel har kanske inte den klassiska stilkänslan som karaktäriserar Black Jack, men det vägs utan tvekan upp av den charmiga designen. Tänk retro, tänk palmer och sandstränder, värme som fläktar mot ansiktet och oändliga möjligheter. Wild Water lyckas med konststycket att förmedla genuin spelglädje med hjälp av sin klassiska 70-tals design. Färgbasen är mjuk och nyanserad, vilken i sin enkelhet ger ett snyggt, stilrent intryck som torde locka nostalgikern. För den som besökt diverse surfmeckan runt om i världen kommer Wild Waters definitivt att ge en kick av igenkänning.

Matsuri

Matsuri slotDet japanska ordet för festival, Matsuri, är namnet på ytterligare ett stilfullt slotspel som den klassmedvetna spelaren bör uppmärksamma. Precis som namnet antyder tar spelet plats i en traditionell japansk festival med allt vad det innebär. Bonusspelet erbjuder spelaren möjlighet att – precis som på liknande festivaler – fiska efter guldfiskar. Bäst att fånga så många som möjligt, då varje guldfisk i sin tur ger en kontantvinst. Utöver detta finns en mängd uppgifter och traditioner som ska upprätthållas, och det sammanhållna intrycket är en exklusiv spelupplevelse. Bakgrunden gestaltas av en mängd rislampor som letar sig upp mot en allt mörkare himmel vilket bidrar till det slående intryck som utgör spelets estetik. Även detta spel har utökad tillgänglighet då det är så modernt, och är således möjligt att spela på såväl iPhone, iPad som Android.

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.