En till jackpottvinst hos Casumo!

Mega fortune dreams winner se blog

Det har varit en lyckosam vecka hos Casumo, den 5:e april kammade ytterligare en casumospelare hem en progressiv jackpottvinst. Den här jackpottvinsten följer tätt efter en annan vist som betalades ut i slutet av mars. Den senaste vinsten på €4,621,607 togs hem av en 30-åring som spelade slotspelet Mega Fortune Dreams på mobilen. En så liten satsning som €1 gav den lyckosamma spelaren en livsförändrande vinst!

Inom loppet av en vecka har två spelare blivit vinnare av otroliga jackpottvinster. Förra veckans storvinst var värd över €3.3 miljoner, sammanlagt har Casumo belönat de två spelarna med strax under €8 miljoner! Mega Fortune Dreams från Net Entertainment är ett slotspel som fått mycket uppmärksamhet på nätet. Med en sammanslagen vinstpott har spelare chansen att vinna gigantiska jackpots, precis som den senaste vinnaren.

Mega Fortune Dreams är en av de nyaste progressiva jackpottspelen hos Casumo och jackpottvinsterna brukar uppnås med 8 till 11 veckors mellanrum. Spelet erbjuder tre olika typer av jackpots och den senaste vinsten var spelets Mega Jackpot. Det här slotspelet är en uppföljare till Mega Fortune och båda spelen ger en lyxig känsla med symboler av diamanter, ringar och champagne.

Jackpottvinst hos Casumo

Det här NetEnt spelet spelas på 5 hjul och 20 vinstlinjer. Spelets symboler påminner om de i orginal spelet, håll utkik efter wilds-symboler för de symbolerna kan ge en multiplikator på upp till 10x om de ingår in en vinnande kombination.

För att kunna vinna den progressiva jackpotten måste spelarna ta sig till bonushjulet, vilket dyker upp när man lyckas få tre eller fler bonus-symboler. Bonusspelet har tre hjul där man börjar på det yttre hjulet och måste ta sig vidare till det innersta hjulet för att kunna vinna den högsta jackpotten, Mega Jackpot. Den senaste vinsten på €4.6 miljoner hos Casumo var en Mega Jackpot.

 Kolla in videon på det vinnande ögonblicket här:

 

I det här fantastiska slotspelet kan spelare vinna både små och stora vinster och tre olika typer och jackpots. Eftersom spelet har en vinstpott som består av bidrag från alla casinon som erbjuder spelet på sina sajter så ökar potten väldigt snabbt till miljonbelopp.

Den senaste casumospelaren som vann satsade bara €1 när han spelade hem hela €4.6 miljoner. Testa några snurr i det här spännande Net Entertainment spelet för att få chansen att bli nästa lyckliga vinnare!

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.