Elektriskt kul på Reactoonz sloten

Du kommer antagligen att känna igen de små gubbarna på Play n GOs Reactoonz slot. De syns nämligen lite här och där online eftersom många har pratat om denna slot som är lite utöver det vanliga. För det första så är det så att vi här får 7 hjul med 7 rader. Det ger oss en spelplan med fler symboler än vad som är normen för slots online.

Att det här är en av de roligaste Casumo slots som du kan spela på råder det inga tvivel om. Du behöver bara klicka in på spelet för att smittas av den spelglädje som det bjuder på. Med symboler som har kaskadeffekt, wilds och så kvantumeffekten så finns det otroligt mycket att se fram emot på denna spelautomat.

Spela när du vill

I och med att Reactoonz sloten har designats för att fungera på olika skärmar så kan du verkligen spela precis när du känner för det. På din smartphone eller padda så är det precis lika enkelt att spela som på en dator med större skärm. Det betyder att du snabbt kan få lite mer energi från de elektriska figurerna på hjulen.

Design med många detaljer

Att det här spelet är så kul beror en hel del på detaljerna. Här har Play n GO jobbat en hel del med varje figur som finns med. De små gubbarna är inte bara färgglada och roliga. De gör miner och du måste spela några omgångar för att lägga märke till detta. Du kommer snart att få favoriter på hjulen. Detta oavsett hur mycket de ger i vinnande kombinationer.

Bakom hjulen så finns det en blå bakgrund som skulle kunna vara en slags rymd. Det gör att vi också får känslan av att gubbarna på hjulen och den märkliga figur som finns till höger kan vara rymdvarelse. Elektriska rymdvarelser.

Casumo slots

Vid varje sida om hjulen så finns det maskiner som antagligen är till för att göra det möjligt att transporteras rent elektriskt. Lite Startrek med andra ord. Den stora figuren till höger kommer att sova när du sätter igång men vaknar snabbt.

Börja spela på Reactoonz sloten

Du ska börja med att ställa in din satsning. Det gör du under hjulen. Det går att satsa med ett lågt myntvärde på 0.20. Du kan också maxa med en satsning på 100.00. Tänk på att spela i enlighet med din budget. Det går inte att räkna med att det blir vinst så du ska alltid spela med vetskapen om att hela satsningen kan gå förlorad. Det är en bonus om du vinner.

Det är de små rymdvarelserna med ett öga som ger mindre vinster. Gubbarna som har två ögon har ett högre värde. De har också horn så att du kan se skillnad. Något du måste vara medveten om är att du på denna slot kommer att vinna om du får 5 av samma symbol bredvid varandra i vilken riktning som helst. Det här kan ta lite tid att vänja sig vid.

När det blir vinst så kommer gubbarna som utgör vinstkombinationen att explodera. Det blir då ett tomrum som kommer att fyllas av symboler som regnar ner. Det är det här som kallas för kaskadeffekt och som kan ses som en bonuseffekt i sig. Det kan ju bli fler vinster då nya symboler regnar ner.

När du har fått in vinster från 25 symboler så kommer en grön del av kvantummätaren att lysas upp. Det ska du hålla ett öga på för kvantummätaren har betydelse för hur spelet kommer att utveckla sig.

Bonuseffekter du blir glad av

Det finns en hel del bonuseffekter på Play n GOs Reactoonz slot. Till exempel så är det så att du kan få olika typer av wild symboler. De kommer inte att synas på vanligt sätt på hjulen utan skapas på två olika sätt.

Det kan antingen bli så att en symbol som fluktuerar ingår i en vinstkombination som då den försvinner lämnar wild efter sig. Eller så kan Gargatoon gubben lägga till 4 till 8 wild symboler på hjulen. Detta kan ske efter ett snurr då det inte blev någon vinst.

Om du skapar en större ruta med 2 x 2 symboler så leder det till att symbolen som skapats ger en multiplikatoreffekt på två gånger. Det kommer att påverka de vinstkombinationer som den sedan kommer att vara en del av.

Kvantumeffekt

Vi måste ta upp kvantummätaren för den är en viktig del av detta spel. När du fyller på kvantummätarens gröna staplar så kan det ge finfina effekter. Det kan till exempel bli så att vanliga symboler blir wilds. Eller så kan en wild delas i två och skapa linjer över hjulen med fler av samma symbol. Det kan också bli så att alla symboler med ett öga exploderar och försvinner eller så kan en av dessa förvandlas till en annan symbol som ger mer.

Casumo Reactoonz slot

Summering

Det går aldrig fel med Reactoonz helt enkelt för att det här är en slot som underhåller på flera plan. Det spelar ingen roll om du vinner eller inte. Du får alltid nöjet som kommer av en spelautomat med så många detaljer och en känsla som är minst sagt elektriskt. Du kan testa Reactoonz sloten gratis i en demoversion men det är knappast nödvändigt.

Börja med en mindre satsning för att upptäcka ett äventyr i slotsform. Kanske hittar du en bra Casumo bonus att spela mer med. Om du har tur så kan denna slot dyka upp i reel race vilket är extra kul. Det här är en spelautomat som kan rekommenderas till precis alla typer av spelare så missa inte att testa den då du får chansen nästa gång!

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.