Divine Fortune slot recension

Divine fortune slotRes till antikens Grekland och lär dig om den grekiska mytologin medan du vid varje hjulsnurr har en chans att vinna en skön jackpott. Symbolerna i slotten är hämtade från den grekiska mytologin. Pegasus är i den grekiska mytologin en bevingad häst och i DivineFortune är den en symbol för lycka och välstånd. I slotten dyker även symboler med Medusa, lejon, örn och oxe upp när du snurrar på hjulen. Bokstäverna A, Q, K och J är också symboler och dessa är vackert utformade med detaljer från antikens värld.

Med lite tur kanske du kan snurra fram en gudomlig förmögenhet på denna slot från den innovativa och mycket omtyckta spelutvecklaren NetEnt. Chansen att kamma hem en progressiv jackpott är kanske det som är det mest lockande med denna slot. Men även om du inte kammar hem en stor progressiv jackpott kan du vinna många andra fina vinster.

Vinstlinjer i Divine Fortune

Slotten har fem hjul med 20 vinstlinjer. Dessa vinstlinjer ger dig chansen att vinna fina priser. En vinstlinje är en linje som ger en vinst när en viss kombination av symboler kommer upp på denna linje. Vinstlinjer är en av de viktigaste funktionerna i en slot. Det är endast på en vinstlinje som ger en vinst på en speciell vinnande kombination. Ett tips är att satsa på alla vinstlinjer vid varje spinn. Du betalar en summa pengar för varje vinstlinje som du aktiverar men om du inte aktiverar alla vinstlinjer så kan du missa en vinst, detta kan vara speciellt tråkigt på en progressiv slot som DivineFortune. Antalet vinstlinjer på DivineFortune kunde kanske ha varit fler för att göra slotten extra speciell.

Progressiv jackpott

Divine fortune slotSpel med progressiv jackpott är något som lockar till sig mycket uppmärksamhet. Denna typ av spel släpps inte så ofta och det är klart att det är många som drömmer om att spela på en slot där vinsterna kan växa till ett otroligt stort belopp. De lyckliga vinnarna kan bli miljonärer.

För att kunna kamma hem en progressiv jackpott på DivineFortune krävs det att du samlar på dig mynt i en kruka. När du har mellan 3 och 5 guldmynt så öppnas ett bonusspel. Nu gäller det att täcka hela skärmen med glittrande guldmynt för att kunna vinna den stora jackpotten.

En annan kul funktion är att du kan aktivera gratissnurrar om du snurrar fram symbolen med handen som håller i blixten. Antalet symboler avgör hur många gratissnurrar som aktiveras, exempelvis så får du 12 gratissnurrar om du får fem symboler medan tre symboler ger 5 gratissnurrar.

Välj var du vill spela Divine Fortune slot

Teamet från NetEnt har skapat en slot som fungerar lika bra oavsett vilken enhet du väljer att spela på. Ljudet, grafiken och kvalitén är bra både på en surfplatta och i mobilen. Naturligtvis går det även att spela från din dator men det är fler och fler spelare som upptäcker fördelen med att kunna spela var och närsomhelst du vill. NetEnt arbetar med att utveckla en bra plattform som passar både för Androids och iPhones.

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.