De populäraste spelen på Casumo just nu

Casumo slotVilka spel är egentligen mest inne? På topplistan hos Casumo finner du alltid stundens populäraste spel och vi presenterar två av dem här. Det är inte alltid lätt att hitta rätt i casinovärlden. Det finns en uppsjö av olika spel och det kan vara svårt att veta vad man ska börja någonstans. En bra idé är alltid att titta och inspireras av andra. Därför rekommenderar vi att gå in på spelväljaren på Casumo och se vad som spelas mest just nu. Vi tar oss en närmare till på två av de mest högaktuella spelen för tillfället.

Foxin’ wins:

Denna slot från NextGen har en mycket rik räv i huvudrollen och innehåller både klassiska free spins och en super bet funktion som ökar dramatiken och ger dig mycket spelglädje. Tillsammans med detta är grafiken riktigt snygg och musiken och ljudeffekterna passar perfekt till miljön. Sloten följer den klassiska designen med 5 hjul, 3 rader och 25 vinstlinjer och du väljer själv hur mycket du vill satsa innan du sätter igång spelet.

Foxin wins

Sloten har som sagt en bonusfunktion som heter Super Bet. Denna aktiverar du till höger om spelplanen och när du använder den kommer en räv visa sig på skärmen och förvandlas till en wild. Väljer du nivå 1 kan den endast dyka upp på hjul 2, 3 och 4 och väljer du nivå 2 finns chansen på alla 5 hjulen. Sloten har också free pins som aktiveras när du snurrar fram 3 eller fler krukor med guld. Under gratissnurren dubblas alla dina vinster. Som om detta inte vore nog kan du också satsa din vinst. Då vänds ett kort upp och din uppgift är att gissa på rött eller svart. Sammanfattat kan vi säga att detta verkligen är en slot att älska. Den bjuder på humor, spännande funktioner och chans på stora vinster. Det finns helt enkelt inget man inte gillar med den.

Mega fortune Dreams:

Denna slot bjuder inte bara på snygg design och spännande free spins. Du har också chansen att vinna riktigt höga summor på grund av den progressiva jackpotten. Du kanske känner igen namnet sen innan. Speltillverkaren NetEnt har nämligen gjort två versioner av denna populära slot. Detta är uppföljaren till originalet och den är uppgraderad med snyggare tema, roligare free spins, en extra wildfunktion och fortfarande samma chans på miljonvinster.

Mega fortune dreams slot

Känslan från första sloten finns fortfarande kvar med symboler som för tankarna till rikedomar och lyx. Här finns både diamanter, klockor, champagne och palmer. Jackpotten följer också samma mönster och när det dyker upp tre bonussymboler får du chansen att snurra på de tre hjulen. Tar du dig till det innersta hjulet har du chans på de tre olika jackpottarna. Sloten har också free spins som aktiveras vid tre eller fler scatters. Väl i free spins-läget kan du öka på både antal spins och om din multiplikator visar tre eller fler wildsymboler får du också ett omspin. Jackpottspel brukar alltid vara populära och Mega Fortune Dreams har allt som behövs för en härlig spelupplevelse.

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.