Crystal Forest

Crystal-Forest-logo1Crystal Forest är en slot med en viss aura av mystik omkring sig. Då syftar vi inte på att funktionerna eller lanseringen skulle vara höljd i dunkel. Snarare är det stämningen och atmosfären i slotten som gör att det är lätt att få en övernaturlig känsla. Crystal Forest använder sig nämligen av en hel del övernaturliga element i spelet för att låta spelaren träda in i en magisk värld. Här finns det alltifrån älvor till enhörningar, så Crystal Forest passar kanske bäst för spelaren med livlig fantasi och en fäbless för det mystiska i livet. I kontrast till det har Crystal Forest en stabil spelmässig grund att stå på och du kan lita på att vinstpengarna definitivt inte bara finns i en fantasivärld.

Tema

Det är inte helt rättvist att säga att Crystal Forest har det övernaturliga som tema. Här finns nämligen mycket annat som traditionellt sett skulle kunna finnas i sagor såväl som i riktiga livet. Vackra blommor och djur hör också till tematiken i denna vackra slot. Grundbulten i berättelsen är Crystal Foresten – kristallskogen – där alla dessa magiska ting och varelser hör hemma. Som spelare vandrar du igenom den i jakt på vackra skatter.

Grafik och ljud

Färgskalan i spelet har en blå ton som passar utmärkt tillsammans med bilderna. Här handlar det inte om att skapa de mest utmärkande animationerna, utan designern har valt att sätta samman en balanserad helhet som skapar en attraktiv slot för spel även under längre sessioner. I bakgrunden finns det en bild på just kristallskogen som ramar in spelet på ett ytterst vackert sätt. Symbolerna består av en brokig skara bilder där det bland annat finns en bok, ett stearinljus och en groda tillsammans med en hel del annat. I underkanten av skärmen finns det förstås knappar för att ställa in olika insatser och vinstlinjer.

Funktioner

Fem hjul och 25 vinstlinjer är något utav en standard för nya slots idag och Crystal Forest avviker inte från det. Det är WMS Gaming som har tagit fram spelet och de har en lång historia av framgångsrik spelutveckling. Företaget grundades först i USA under den första hälften av 1900-talet och har därför framförallt utvecklat olika fysiska spelautomater. Nu har de tagit steget över till nätet och det märks att det finns en gedigen kunskap i sättet som Crystal Forest är komponerat. Här finns det inte mycket kvar att önska efter i form av spelkänsla och användarvänlighet, vilket brukar vara ett tecken på att det är en riktigt stabil utvecklare bakom spelet.

Bonusrundor och wilds

Crystal Forest har en wild-symbol i form av ett vattenfall som är väldigt lätt att känna igen. Den kan endast komma på hjul två till fem, så det är ingen idé att hoppas på att den ska dyka upp på det första hjulet. Däremot finns det en trädgårdstomte som kan dyka upp lite var som helst på spelplanen och som fungerar precis som en wild. Denna kan du nämligen byta ut mot vilken symbol som helst, vilket gör den till ett mycket användbart verktyg i jakten på storvinsten. Det finns däremot inga scatter-symboler i Crystal Forest.crystal-forest-slot1

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.