Cloud Quest

cloud-quest-logo4Cloud Quest är en episk slot som tar dig in i en fantasivärld ovan molnen, där superhjältar kämpar för att säkerställa ordningen. Cloud Quest är ett mycket påkostad spel från Play N Go, som alldeles nyligen lanserades på marknaden. Spelet är välgjort med många spännande interaktiva funktioner. Ett spel för dig som älskar fantasy och hjältar. Cloud Quest är en avancerad videoslot och det kan ta ett tag innan man förstår alla funktioner och finesser, men när man väl gör det är det svårt att sluta spela. Det är ett magiskt spel och så välgjort att man lätt rycks med in i denna hjältehistoria, där du själv spelar en viktig roll. På online casinot Casumo hittar du såklart Cloud Quest om du blir sugan på att testa det.

Spelfunktioner

cloud-quest-superpowerDe flesta spelautomaterna har hjul som snurrar, vilket är väldigt klassiskt för slots. I Cloud Quest har man gått ifrån detta och valt att istället satsa på så kallade fallande symboler. Spelfältet består av 5 rader och 5 kolumner. För att få en vinnande kombination behövs minst 3 likadana symboler i rad, men det spelar ingen roll om det är horisontalt, vertikalt eller diagonalt. Detta gör att det är väldigt lätt att få en vinnande kombination. När man får en vinstkombination försvinner symbolerna och nya trillar ner. Det finns även en joker på spelplanen. Den finns inte med i början av spelomgången utan dyker först upp vid vinst med tre likadana symboler, och då ersätts mittsymbolen med en Joker. Jokern är den symbol som betalar bäst och ersätter vilken annan symbol som helst.

Bonusspel

Inför varje spelomgång kommer ordet BONUS att dyka upp i sloten Coud Quest, och sedan döljas bakom symbolerna. Om man lyckas frilägga hela ordet genom olika vinstkombinationer, aktiveras bonusen. Bonusen innebär 5-20 gratisspinn, antalet avgörs slumpmässigt. Gratisspinn spelas på en minislot, med endast en rad och tre symboler. Här behöver man 3 likadana symboler för att vinna. Får man ett antal vinster på rad, dödas ett monster och man får ytterligare gratisspinn. Klarar man att döda 5 monster väntar en hyfsad bonusvinst på 100 gånger insatsen.

Power Stone

cloud-quest-slot5I Cloud Quest finns en special symbol i form av en energisten eller Power Stone. Den är visserligen den sämst betalda symbolen, men å andra sidan ger den energi till din superhjälte. Varje gång energistenen finns i den vinnande kombinationen, fylls ett hjul på skärmen med markeringar. Efter avslutad spelomgång kommer en pil att gå runt hjulet och om pilen stannar på någon av energimarkeringarna som man har samlat på sig vinner man ett gratisspinn och till det olika bonusfunktioner. Det finns 4 olika ”superkrafter” att vinna tillsammans med sin gratisrunda. Den första är att alla Jokrar stannar kvar även om man vinner. Den andra är 5 gånger vinsten på alla vinstkombinationer. Den tredje gör att alla vinstkombinationer blir Jokrar och den fjärde och sista superkraften gör att alla symboler av samma typ oavsett var på spelfältet de är kommer att ge vinst.

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.