Betting tips

betting-tipsAtt spela på betting är verkligen inget nytt fenomen. Enda sedan romartiden så finns det spår och bevis på att människan ska ha spelat om pengar på resultat. Då handlade det främst om gladiatorspel eller hästkapplöpning. Nu för tiden ser det lite annorlunda ut om du vill spela på betting. Du kan välja mellan att spela på flera olika sporter och ligor runt om i världen. Du kan även i många fall följa dina matcher direkt från datorn eller mobilen om detta önskas. Det har helt enkelt gått framåt en hel del sedan romartiden. Att spela på odds och betting har aldrig varit roligare, mer spännande och så enkelt.

Odds

Vi ska närmare förklara hur odds och betting går till, och hur du enklast kan spela på odds online. En spelsajt har en lång lista på aktuella matcher och spel. Du klickar dig vidare på de matcher som du vill spela på och anser dig ha bäst chans att kamma hem så mycket pengar som möjligt. Det är här oddsen kommer in i bilden. En match som på förhand är enkel att förutspå till exempel Seriens första placerade lag mot seriens bottenplacerade lag har en annan typ av odds än en match som förväntas vara jämn. Oddsen som är skapade av din spelsajt kommer därför vara lägre på de lagen som förväntas vinna och högre på de som förväntas förlora. Därför kan mycket pengar vinnas igenom att du spelar rätt vid en skräll eller på det laget som förväntas att förlora.

Liveodds

live-oddsFörr i tiden så gick det bara att spela på resultat innan matchen var igång. Så ser det inte ut för många bettingsidor idag. Här kan du spela på allt ifrån hur många mål det kommer bli i matchen, till hur många hörnor du tror att ena laget kommer att få totalt. Du kan helt enkelt välja och vraka att spela på det mesta som har matchen att göra. Ännu mer spännande blir det givetvis om du följer matchen samtidigt som du kan spela på den. Med liveodds så erbjuds du att kunna spela när som helst under tiden som matchen spelas. Denna form av spelande skapar mycket nervositet, känslor, och inte minst många stora vinnare. Så ta chansen du med och registrera dig på en spelsajt som erbjuder både betting och liveodds. Du kan också spela andra spel som keno och bingo live på nätet.

Tips på betting

Football-BettingFör att bli en framgångsrik spelare på betting så krävs det tre saker: kunskap, mod och en gnutta tur. Framför allt så är kunskapen viktig. Den som vet mest, vinner mest brukar man ju säga.  Är man ordentligt påläst är det lättare att vinna stora pengar på betting än ett turspel som roulette. Detta är därför många spelare följer spelbloggar, läser i tidningar om lagen eller spelarna, eller kollar på dagsformen på de som ska drabbas samman. Att vara förberedd är verkligen något vi rekommenderar innan du lägger in ditt spel till den bettingsidan du spelar på. För det kan spela stor roll om någon i laget är avstängd eller skadad, om det är en hemma- eller bortamatch eller hur resultatet för laget sett ut de senaste matcherna. Många sidor med betting har därför en hel del information om matchen som du kan läsa om direkt på spelsajten.

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.