Aloha! Cluster Pays

aloha-logo5Välkommen till ett somrigt och färgglatt spel. I denna sprillans nya videoslot får vi följa med till härliga Hawaii och stifta bekantskap med Tiki, vår nya supporter som hejar på när vi spelar. Det blir sköna Hawaii moves, fågelkvitter och musik från kokosnötter när hjulen sätts i snurr. Netent är kända för att hålla hög kvalitet på sina spel och är en av världens främste skapare av videoslots. Man kan alltid förvänta sig något spännande och nytt när ett spel lanseras. Aloha! Cluster Pays håller samma avancerade funktioner och högkvalitativa grafik som deras andra slots. Är du sugen på att drömma dig bort till en solig ö, så har Casumo, Aloha! Cluster Pays, redo för dig.

Kluster vinner

I Aloha! Cluster Pays har Netent för första gången valt att sätta 6 hjul och 5 rader i sitt spel. Där finns färglada symboler med Hawaii-tema såklart. Tiki, den vänliga totempålen, finns i flera olika glada färger och i olika storlekar. Tiki-symbolerna ger högst vinst. De andra symbolerna är bland annat kokosnöt, ananas och en blomma. Där finns även en free spin-symbol i form av ett frimärke. Aloha! Cluster Pays är inte en vanlig videoslot där man vinner om symbolerna hamnar på en rad. Till en början kan det tyckas att det inte finns något mönster alls i vinstkombinationerna, men om man har läst namnet på spelet noga, så förstår man. Cluster Pays innebär alltså att man vinner om man får en grupp av samma symboler som hänger ihop på något sätt. Som ett kluster helt enkelt, men man behöver minst 9 styck av samma sort för att vinna. Desto större kluster, desto högre vinst.

Tiki Tiki

Tiki finns inte bara med i spelet som en underhållare som gör roliga gester när man bland annat vinner, utan han finns också som symbol och ger mest i vinst av alla symboler. Dessutom finns Tiki i två storlekar. Den stora är lika med två symboler och den lilla är som en vanlig symbol. Vad betyder då detta? Jo, man ska ha minst 9 av samma symbol för att vinna, men om det till exempel finns tre stora Tiki symboler och 4 små Tiki symboler, motsvarar det 10 symboler.

Re-spin och fri-spin

Vissa symbolkombinationer triggar en re-spin funktion och i Aloha! Cluster Pays kallas den för Sticky Win Re-spin. Symbolerna i vinstklustret kommer då att låsas fast och de övriga symbolerna kommer att snurra. Kommer likadana symboler upp, fastnar de i klustret och för varje gång en symbol fastnar får man en ny re-spin och så fortsätter det tills inga fler fastnar. Fri-spin symbolen i Aloha! Cluster Pays är en scatter symbol, vilket innebär att den kan ligga var som helst på hjulen och behöver inte ligga i rad eller så. Tre symboler i form av ett frimärke behövs. Under de fria snurren, som är gratis, triggas ytterligare en ny funktion. En Drop Down-funktion där en symbol med lägst vinst försvinner från spelplanen och ökar därmed chansen till större vinst.aloha-slot6

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.