3 korta recensioner av 3 spel

Hos Casumo finns det hundratals spel, utbudet är enormt och det är ju såklart svårt att veta vilka spel som är värda att prova och inte. Alla smaker är olika och något som du tycker är roligt kanske inte din vän tycker är lika roligt. Hur som helst så har Casumo ett spel för alla och ständigt expanderar spelutbudet då fler spel kontinuerligt läggs till i listan. Nedan har du tre populära spel som har gjort en succé på marknaden, det är mycket förståeligt varför alla spelare älskar Black Knight 2, 7 Sins och Barber Shop Uncut. Spelen är underhållande på hög nivå och har grafik i världsklass. Det går inte att ha en tråkig stund när man spelar dessa!

Black Knight 2

3 korta recensioner av 3 spel

Denna slot är en uppföljare till den tidigare sloten Black Knight. Uppföljaren är en mycket förbättrad version och består av hela 40 vinstlinjer och fem hjul. Spelet har en grafik i toppklass och animationerna är inte heller något att klaga på. Du kan sitta och spela detta spel i ett flertal timmar i streck just för att det är så underhållande. Black Knight 2 har förstås både wilds och expanderande wilds som aktiveras under bonusrundorna. Detta gör att dina vinstchanser ökar markant och du kanske till och med tar hem storvinsten? Spelet har ett tema från medeltiden och i sloten möts du av riddare, gamla byggnader, kronor, sköldar och annat som förknippas med det imponerande temat. Bakgrundsljudet går också hand i hand med spelautomatens tema.

7 sins

3 korta recensioner av 3 spel

Denna omtalade slot från Play’n GO har gjort succé. Kanske beror det på det fascinerande temat som på svenska är de sju dödssynderna. Designen är lite dyster men det är något som maximerar spelupplevelsen, de sju synderna representeras av sju olika kvinnor. I detta spel kan du vinna på hela 243 stycken olika sätt. Förutom kvinnorna kan du se symboler så som klassiska kortsymboler så som klöver, spader, ruter och hjärter. Det är dock kvinnorna som har det högsta värdet och ger mest utdelning vid vinst. 7 Sins innehåller förstås mycket annat förmånligt för dig som spelare, så som scatter-symboler, wilds och free spins.

Barber Shop Uncut

3 korta recensioner av 3 spel

Så detta roliga spel har skapats av ingen mindre än Thunderkick. Slotwn är precis som namnet antyder i en miljö hos en Barber Shop. Här kan du trimma skägget, frillan eller kanske mustaschen. Snurra på hjulen och se om du har turen på din sida. Barber Shop Uncut har en kvalitativ grafik, det går helt enkelt inte att bli missnöjd med spelets kvalité och funktioner. Spelet har flera passande symboler som maximerar spelupplevelsen. Här hittar du exempelvis rakhyvlar, saxar, kammar, borstar, raklödder och sådant som förknippas med just en Barber Shop. Barbershopskylten med klassiska röda och vita ränder är bonussymbolen i spelet. Om du får fem eller ännu mer av denna symbol så kommer bonusspelet aktiveras och du får då även 10 stycken free spins. Spelet har dessutom en fast multiplikator som är x 3.

Besök Casumo.com för att skapa ett konto!

Regler och villkor gäller | 18+ | GambleAware | Spela ansvarsfullt, för rådgivning besök stodlinjen.se.